Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Regional – Rhodes 2010

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά μπιτς βόλεϊ Juniors Regional Rhodes 2010 που διοργάνωσε Τοπική Επιτροπή Πετοσφαίρισης Δωδεκανήσου το διήμερο 17 & 18 Ιουλίου στο Καρακόνερο.
Στο τουρνουά συμμετείχαν αγόρια και κορίτσια από την Ρόδο και την Κω και αφορούσε τις κατηγορίες Κ20 (ηλικίας κάτω των 20 ετών), Κ17 και Κ15.

Η διοργάνωση διεξάγεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην Ρόδο και συμπεριλαμβάνεται στις επίσημες διοργανώσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.
Νικητές στην κατηγορία Κ17 των αγοριών αναδείχτηκαν ο Μιαούλης Χειμωνέττος με τον Μπάμπη Παϊζάνη που επικράτησαν στον τελικό των Παναγιώτη Γαμβρέλη και Γιώγου Φουντωτού με 2-1 σετ ενώ στην αντίστοιχη κατηγορία των κοριτσιών (Κ17) νικήτριες ήταν η Ελισάβετ  Αμορανίτη και Νένα Κουκουγκέλη που κέρδισαν τις Αγγελική Παϊζάνη και Γιούλα Χατζηγιαννάκη με 2-0 σετ.

Στο Κ15, στα αγόρια ο Κωνσταντίνος Χειμωνέττος με συμπαίκτη τον Μπάμπη Παϊζάνη ήταν οι νικητές του τελικού με 2-0 σετ απέναντι στους Γιάννη Δικαστόπουλο και Γιώργο Δεληγιώργη ενώ στα κορίτσια (Κ15) 1η θέση για τις Νεφέλη Δικαστοπούλου και Μαριάννα Γρηγοράκη που κέρδισαν τις Κατερίνα Τζανουδάκη και Μαρία Μαθιουδάκη με 2-0 σετ.
Πρέπει να σημειωθεί ότι οι νικήτριες ομάδες σε αγόρια και κορίτσια έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα Τελικά τουρνουά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ LIPTON ICE TEA JUNIORS 2010 που θα πραγματοποιηθούν για την κατηγορία Κ20 στις Ράχες Φθιώτιδας (23-25 Ιουλίου) και για την κατηγορία Κ17 στο Πέραμα Ιωαννίνων (30 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου). Στα τουρνουά αυτά θα αναδείξουν τους πρωταθλητές Ελλάδας.

(αποτελέσματα, φωτογραφίες και βίντεο από τη διοργάνωση μπορείτε να δείτε στο  http://www.beachvolleyball.tk)

Δεν υπάρχουν σχόλια: