Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Απειλεί με αποκαλύψεις ο Μελισσουργός

Θερμό αναμένεται το καλοκαίρι στα διοικητικά της ΕΟΠΕ. Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΕΟΠΕ (σ.σ. ορίστηκε προσωρινή διοίκηση μέχρι τις εκλογές της 29ης Ιουλίου), ο Γιώργος Μελισσουργός συνεχίζει την επίθεση στον Αχιλλέα Μαυρομάτη και απειλεί με αποκαλύψεις για τη δράση του τελευταίου. 
Μέσω νέας ανακοίνωσης ο κ.Μελισσουργός διευκρίνισε ότι έχει ενημερώσει τον γενικό γραμματέα Πάνο Μπιτσαξή για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό βόλεϊ τους τελευταίους μήνες.

Η ανακοίνωση του κ.Μελισσουργού αναφέρει τα παρακάτω
"Προκειμένου να πληροφορηθεί το σύνολο του κόσμου του βόλεϊ για τις αντιδεοντολογικές και πραξικοπηματικές μεθόδους που χρησιμοποιεί και εδώ και μήνες ο κύριος Μαυρομάτης, καθώς και την εντελώς πρόσφατη αντιδημοκρατική, παράλογη και ακυρωτέα πρόσκαιρη κατάληψη όχι μόνον της εξουσίας, αλλά και των γραφείων και του σάιτ της Ομοσπονδίας, είμαι αναγκασμένος να καταγγείλω την ψευδεπίγραφη δήθεν νέα σύνθεση του ΔΣ και να δηλώσω ότι δεν αναγνωρίζουμε αυτήν, ούτε και καμία από τις αποφάσεις της, όπως εξάλλου άμεσα γνωστοποίησα με επιστολή που κατέθεσα στο πρωτόκολλο (Νο 3679) της ΕΟΠΕ.
Επειδή υπάρχουν πλήρη μαγνητοφωνημένα πρακτικά, τα οποία περιγράφουν με κάθε λεπτομέρεια το τί και πώς διεμείφθη στη συνεδρίαση-παρωδία της 07/07/2010, αλλά και διαψεύδουν πολλές και σημαντικές λεπτομέρειες του δήθεν πρακτικού που συνέταξε η ομάδα του κύριου Μαυρομάτη, είμαι αναγκασμένος να τα δημοσιοποιήσω εντός των ημερών, ώστε ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του.
Ο κύριος Μαυρομάτης ήταν και παραμένει επικίνδυνος για το ελληνικό βόλεϊ. Ο κύριος Μαυρομάτης ήταν και καθημερινά, δυστυχώς, αποδεικνύει ότι παραμένει επικίνδυνος για το ελληνικό βόλεϊ και θα πρέπει τα ίδια τα σωματεία να τον αποβάλλουν τελείως από το χώρο, στον οποίο όχι μόνο δεν έχει προσφέρει τίποτα τόσα χρόνια, αλλά έχει σημαντικότατο μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα.
Κατόπιν, λοιπόν, της από 09/07/2010 παράτυπης ανακοίνωσης σχετικά με τη σύνθεση του ΔΣ της ΕΟΠΕ και τις σχετικές ανακοινώσεις-αποφάσεις, αλλά και κυρίως κατόπιν της συνεχιζόμενης γελοιοποίησης του αθλήματος μετά την όψιμη σύγκληση δεύτερου ΔΣ για την αμέσως επόμενη ημέρα (Τρίτη 13/07, ώρα 15.00) από το προαναγγελθέν ΔΣ της Δευτέρας 12/07, σας ενημερώνω ότι το ΔΣ της Δευτέρας 12/07 ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ, για να διαφυλαχθεί το άθλημα μέχρις εκδόσεως δικαστικής απόφασης.
Επιπροσθέτως, σας ενημερώνω ότι την Παρασκευή 9 Ιουλίου επικοινώνησα προσωπικά με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κύριο Μπιτσαξή, την παρέμβαση του οποίου ζήτησα, για να διαφυλαχθεί ό,τι έχει απομείνει από το ελληνικό βόλεϊ ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: