Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Από τριπλουνίστρια... βολεϊμπολίστρια

Μία σημαντική απόφαση καλείται να πάρει η Χρυσοπηγή Δεβετζή τον Σεπτέμβριο που θα καθορίσει το αθλητικό της μέλλον, καθώς σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει το τριπλούν.
Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης σκέφτεται να βρει άλλο άθλημα για να προετοιμαστεί για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου και συγκεκριμένα ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με το μπιτς βόλεϊ. Μάλιστα προσπαθεί να «ψήσει» την Κατερίνα Θάνου να συγκροτήσουν ομάδα!
Η τριπλουνίστρια του Ολυμπιακού από την Αλεξανδρούπολη εξήγησε τους λόγους που σκέφτεται κάτι τέτοιο. «Η αλήθεια είναι οτι αγαπώ το τριπλούν.Ακόμα και τώρα όταν δοκιμάζω άλμα για να δω αν το έχω τα άλματά μου είναι κοντά στα 14 μέτρα.Θα με ενδιέφερε η προοπτική να δοκιμάσω σε ένα άλλο σπορ.Το μπιτς βόλεϊ είναι ένα από τα αθλήματα που μου αρέσουν και πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω», δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Γαύρος».
Η ολυμπιονίκης σε Αθήνα και Πεκίνο θα απουσιάσει από το ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Βαρκελώνη από 26 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: