Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Η "καυτή" Βίκυ Χατζηβασιλείου στη Γεροσκήπου

Στην Κύπρο ειδικά για το 5ο Διεθνές Τουρνουά Beach Volley CEV Satellite Cyprus φτάνει την ερχόμενη βδομάδα η δημοφιλής παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Πακέτο» του Alpha Ελλάδος, Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η κάθοδος της πανέμορφης και ιδιαίτερα δημοφιλούς παρουσιάστριας δεν αποτελεί μια τυχαία επιλογή της Κυπριακή Ομοσπονδία Πετόσφαιρας, καθώς η αγάπη της για τον αθλητισμό και ειδικά το beach volley έχει γίνει γνωστή εδώ και αρκετό καιρό, αφού μάλιστα εξασκεί το σπορ σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Τα τελευταία χρόνια έχει συμμετάσχει επίσημα σε αγώνες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, ενώ παράλληλα έχει λάβει μέρος και σε διεθνής διοργανώσεις. Η Βίκυ έχει μεγάλη αγάπη και αφοσίωση στο άθλημα της άμμου και όπως μάλιστα ομολόγησε σε πρόσφατη συνέντευξή της, «δεν υπάρχει καλύτερη εκγύμναση από το άθλημα που αγαπάς πολύ, και εγώ δεν μπορώ να ζήσω χωρίς να αθλούμαι και χωρίς να ασχολούμαι με το beach volley». Η τακτική άθλησή της αποτελεί εξάλλου και το βασικό συστατικό για το αξιοζήλευτο και καλογυμνασμένο της σώμα…
Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια, θα φθάσει στην Κύπρο εντός των επόμενων ημερών και κατά την παραμονή της στο νησί μας θα έχει ενεργό ρόλο στο 5ο Διεθνές Τουρνουά Beach Volley CEV Satellite Cyprus που διοργανώνεται και φέτος στη σύγχρονη Τουριστική Πλαζ της Γεροσκήπου, από τις 14 μέχρι τις 18 Ιουλίου.
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα είναι επίσης παρόν και στο beach party που διοργανώνεται το βράδυ του Σαββάτου, 17 Ιουλίου στην Τουριστική Πλαζ Γεροσκήπου, στα πλαίσια του Διεθνούς Τουρνουά Beach Volley. Στο παραλιακό γλέντι, ανοικτό για όλους τους φίλους του αθλήματος και όχι μόνο, προσκεκλημένοι θα είναι επίσης μεταξύ άλλων όλοι οι αθλητές και αθλήτριες που θα λάβουν μέρος στους αγώνες, η εκατονταμελής οργανωτική ομάδα από την Κύπρο, Ελλάδα, Ισπανία και Πορτογαλία, καθώς επίσης η ομάδα των Cheerleaders από την Ισπανία και οι διάσημοι εκφωνητές (DJ) Κώστας Σερέτης και Δημήτρης Σβαρνιάς οι οποίοι θα αναλάβουν και το πρόγραμμα ψυχαγωγίας που θα διαρκέσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Κύριος χορηγός του CEV Satellite Cyprus 2010 είναι ο ΚΟΤ.  Χορηγός των χρηματικών επάθλων είναι ο ΟΠΑΠ, ενώ άλλοι χορηγοί είναι οι εταιρείες: ΚΕΟ, Karantokis Group – MEDCON Constructions, ICE Developers, ELTER S.A, ΑΗΚ, ΣΠΕ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ και Action Global Communications. Χορηγοί Επικοινωνίας είναι το ΡΙΚ και το Kerkida.net.

Δεν υπάρχουν σχόλια: