Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Εντυπωσιακό επίπεδο στο Open της Επανομής

Mε την παρουσία των πρωταγωνιστών του Πανελληνίου Σιρκουϊ πραγματοποιήθηκε στην Επανομή και στο beach bar MARE το τουρνουά Open, που ήταν ο τέταρτος σταθμός της σειράς διοργανώσεων North Area 2010.
Στην κατηγορία των ανδρών, αντιμέτωπες στο τελικό βρέθηκαν οι ομάδες των Βασίλη Κόκκινου / Δημήτρη Νιώπα και Ηλία Ζωλασταθιάδη / Φερνάντο Μπιλλήρη, με τους πρώτους να κερδίζουν με 2 - 0 σετ (21-23, 15-21).
Στις γυναίκες, την έκπληξη πραγματοποίησε η ομάδα των Ντίντα Νάστου / Αθηνά Παπαφωτίου, που πήραν την πρώτη θέση στο γυναικείο Ταμπλώ, νικώντας μετά από ένα συναρπαστικό τελικό, την ομάδα των Αθηνά Δηλαβέρη / Κάταλιν Κις με 2 - 1 σετ (18-21, 21 - 12, 15 - 13).
Η βαθμολογία που πήραν οι ομάδες που συμμετείχαν στο Οpen της Επανομής, θα μετρήσει στην γενική κατάταξη των αθλητών με συντελεστή 0,3 (τα Masters έχουν συντελεστή 1).
Ο επόμενος σταθμός του North Area, που ανήκει πάλι στην κατηγορία Open είναι προγραμματισμένος για τις 23 - 25 Ιουλίου στο πανέμορφο Πλατανίτσι Χαλκιδικής και το beach bar AFRICAFE (συντελεστής 0,5).
Αυτή θα είναι και η τελευταία εκδήλωση, κατά την οποία μπορούν να μαζέψουν βαθμούς οι αθλητές και οι αθλήτριες των Masters, πριν τον μεγάλο τελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος, που θα πραγματοποιηθεί στην Κεραμωτή στις 31 Ιουλίου με 1 Αυγούστου, αλλά και ο αντίστοιχος τελικός των North Area την ίδια ημερομηνία στην Κατερίνη.
Τα τουρνουά North Area, είναι μια διοργάνωση των καταστημάτων Volleystore και έχουν την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: