Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Το "καυτό" φιλί του Φορλάν στη Ζ. Νάρα!

Mετά τον Ίκερ Κασίγιας ο οποίος αντάλλαξε ένα παθιασμένο φιλί με την αγαπημένη του και μέλλουσα σύζυγό του Σάρα Καρμπονέρο στο περιθώριο του τελικού του Μουντιάλ, ήρθε η σειρά του Ντιέγκο Φορλάν να μιμηθεί τον αρχηγό της Εθνικής Ισπανίας, φιλώντας τη σύντροφό του Ζαΐρα Νάρα μπροστά στις κάμερες!
Ο πρώτος σκόρερ στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής με 5 γκολ (μοιράστηκε τη "Χρυσή Μπάλα" με τους Βίγια, Μίλερ και Σνάιντερ) ήταν καλεσμένος στην εκπομπή μαγειρικής "La cocina de show" του τηλεοπτικού σταθμού Canal Trece, με τον παρουσιαστή Μαριάνο Λούντιτσα να έχει στο πλευρό του το "καυτό" μοντέλο από την Αργεντινή.
Κατά τη διάρκεια του σόου ο Λούντιτσα προσπάθησε ουκ ολίγες φορές να "πείσει" τον Ουρουγουανό επιθετικό να αναφερθεί στη σχέση του με το 22άχρονο μοντέλο, με τον άσο της Ατλέτικο Μαδρίτης να... υποκύπτει τελικά και να χαρίζει ένα φιλί στο στόμα στην σύντροφό του.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Ζαΐρα Νάρα είναι η αδερφή της Γουάντα, η οποία είναι και αυτή διάσημο μοντέλο στη "χώρα του τανγκό" ενώ είναι παντρεμένη με τον Αργεντινό άσο της Κατάνια, Μάξι Λόπες.
Το φιλί του Ντιέγκο Φορλάν στη σύντροφό του:

Δεν υπάρχουν σχόλια: