Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Επανεξελέγη ο Κίτσιος στον Ερασιτέχνη ΠΑΟ

Η κρίσιμη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (12/7), με τον Μιχάλη Κίτσιο να παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης και να επανεκλέγεται στην προεδρία.
Συνολικά ψήφισαν 62 μέλη, ενώ βρέθηκαν δύο άκυρες ψήφοι. Από τις υπόλοιπες 44,  ψήφισαν το ψηφοδέλτιο χωρίς να βάλουν σταυρό σε κάποιο από τα ονόματα.
Η συνάντηση δόθηκε στο Ευγενίδειο Ίδρυμα, παρουσία όλων των μελών του Ερασιτέχνη.
Στη γενική συνέλευση παραβρέθηκε ο Παύλος Γιαννακόπουλος, η παρέμβαση του οποίου αφορούσε μόνο το όνομα του νέου γηπέδου, ενώ ο Κίτσιος αποκάλυψε ότι έστειλε προσωπική επιστολή στους μεγαλομετόχους της ΠΑΕ ζητώντας οικονομική ενίσχυση 100.000 ευρώ από τον καθένα, χωρίς ωστόσο να λάβει για την ώρα απάντηση.
Ο Π. Γιαννακόπουλος ζήτησε στο γήπεδο του Βοτανικού να υπάρχει η λέξη "Παναθηναϊκός", πρόταση που εγκρίθηκε ομόφωνα από τη γενική συνέλευση, ενώ ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη προανήγγειλε μεγάλες μειώσεις και περικοπές σε όλα τα τμήματα.
Σε ερώτηση για το θέμα της εγγραφής νέων μελών ο Μιχάλης Κίτσιος απάντησε πως μόνο ένας άνθρωπος θέλησε να εγγραφεί ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με την απογραφή των παλαιών μελών, απάντησε: "Κοιτάξαμε τα μέλη και βρήκαμε 300 νεκρούς"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: