Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Η... μόδα των πολιτικών

Οι πολιτικοί της χώρας έχουν την τιμητική τους -τις τελευταίες ημέρες- στα... σαλόνια του αθλητισμού.
Μετά την ανακοίνωση της ανάληψης της προεδρίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΝ, Νίκο Κωνσταντόπουλο, έγινε γνωστό ότι η Φάνη Πάλλη-Πετραλιά δέχθηκε πρόταση από τον Γιώργο Μελισσουργό να ηγηθεί του ψηφοδελτίου του στις επικείμενες εκλογές της ελληνικής ομοσπονδίας βόλεϊ (ΕΟΠΕ).
Ωστόσο, η πρώην υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας επί κυβερνήσεως ΝΔ δεν δέχθηκε να είναι υποψήφια πρόεδρος της ομοσπονδίας βόλεϊ, αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι το όνομά της στο ψηφοδέλτιο και να στηρίξει την ομοσπονδία από τη θέση ενός μέλους, λέγοντας μάλιστα ότι αγαπά αρκετά το άθλημα.
Αλλωστε, η κ. Πετραλιά δεν αποκλείεται να γίνει σύντομα βουλευτής. Στην περίπτωση που ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος στη Γλυφάδα, τότε θα πρέπει να παραιτηθεί του βουλευτικού του αξιώματος και τη θέση του στη Βουλή θα πάρει η κ. Πετραλιά. 
Αν ισχύσει τούτο, τότε στην περίπτωση που η πολιτικός της ΝΔ εκλεγόταν πρόεδρος στην ΕΟΠΕ θα είχε μικρή θητεία...
Στο μεταξύ, ο επικεφαλής της άλλης παράταξης Αχιλλέας Μαυρομάτης θα παραθέσει σήμερα συνέντευξη Τύπου προκειμένου να αναλύσει τις θέσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: