Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

«Βουλιάζει» το ανδρικό βόλεϊ του ΠΑΟ, βγήκε το νέο Δ.Σ.

Στον... αέρα εξακολουθεί να βρίσκεται το ανδρικό βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Το επανεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε χθες σε Σώμα αλλά τα οικονομικά προβλήματα αποτελούν θηλιά για το αύριο του ερασιτεχνικού τμήματος.
Στο ανδρικό βόλεϊ κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι. Οι μεταγραφές δεν έχουν ολοκληρωθεί και η αβεβαιότητα κυριαρχεί. Ακόμα και παίκτες που έχουν συμβόλαια ανησυχούν, καθώς δεν γνωρίζουν εάν η ομάδα θα μπορέσει να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο. «Δεν ξέρουμε εάν θα πληρωθούμε. Η κατάσταση είναι πολύ άσχημη», μας είπε αθλητής της ομάδας. Οι διοικούντες αναζητούν χορηγούς για να στηρίξουν τα τμήματα και, προς το παρόν, το μόνο που δεν έχει πρόβλημα είναι το βόλεϊ γυναικών καθώς στηρίζεται από τους αδελφούς Γιαννακόπουλους. Σήμερα θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διοικούντων, προκειμένου να αναζητηθούν λύσεις.
Το νέο Δ.Σ. του Παναθηναϊκού είναι σχεδόν ίδιο με το παλιό. Αποτελείται από τους: πρόεδρος: Μ. Κίτσιος, α΄ αντιπρόεδρος: Ν. Ρισβάς, β΄ αντιπρόεδρος: Ευάγγελος Πανάκης, γενικός γραμματέας: Στ. Αυγουλέας, γενικός αρχηγός & αν. γεν. γραμματέας: Π. Ακριτίδης, πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής: Σ. Λουμίδης, ταμίας: Ιωάννης Παπαδάτος, έφορος Εγκαταστάσεων Ν. Μαρουδιάς, αν. πρόεδρος Οικ. Επιτροπής: Μ. Κρεζίας, πρόεδρος ΤΑΑ: Θεόδωρος Λιακόπουλος, αν. ταμίας: Β. Πιστιόλης, αν. γεν. αρχηγός: Σ. Τζίμας, μέλη Δ.Σ.: Κ. Ιθακήσιος, Κ. Παναγούλιας, Ν. Πλυτάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: