Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Η ΕΑΠ Λουξ ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Κουρνέτα

Μια από τις πιο σπουδαίες μεταγραφές της έκανε την Πέμπτη 22 Ιουλίου, η ομάδα της ΕΑΠ Λουξ η οποία ανακοινώνει την απόκτηση του πασαδόρου Βασίλη Κουρνέτα (2/8/76). Ο πρώην διεθνής παίκτης βρέθηκε στην Πάτρα και στα γραφεία του πρόεδρου της ΕΑΠ Λουξ, Μανόλη Ρογδάκη και υπέγραψε το συμβόλαιο του.
Μετά το τέλος της συμφωνίας ο Βασίλης Κουρνέτας, δήλωσε: «Χαίρομαι που τέλειωσαν όλα καλά και ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της ΕΑΠ Λουξ για το ενδιαφέρον. Ένας από τους λόγους όπου ήρθα στην Πάτρα είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μια πολύ σοβαρή προσπάθεια στο χώρο του ελληνικού βόλεϊ και ερχόμενος εδώ είμαι σίγουρος ότι είναι μια καλή επιλογή για μένα και την οικογένεια μου. Πάντα μου άρεσε να παίζω στο γήπεδο της ΕΑΠ Λουξ, γνωρίζω ότι οι Πατρινοί φίλαθλοι γνωρίζουν από βόλεϊ και περιμένω την στιγμή που θα παίξω στο γεμάτο γήπεδο της ΕΑΠ Λουξ. Σε ότι αφορά τους στόχους της ομάδας, πιστεύω ότι θα είναι υψηλοί αφού και η διοίκηση θέλει το ίδιο και εδώ. Δεν βάζουμε συγκεκριμένο στόχο αλλά υπάρχει εμπιστοσύνη στην διοίκηση και πιστεύω ότι θα δημιουργηθεί η καλύτερη δυνατή ομάδα».
Αποκτήθηκε ο Ν. Μακρυγιάννης, προωθήθηκαν τρεις «μικροί»
Επίσης, το ΤΑΑ ΕΑΠ Λουξ ανακοινώνει την απόκτηση του κεντρικού Νίκου Μακρυγιάννη (1/5/91) ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στην ομάδα του Ερμη Πατρών.
Επιπλέον τη νέα αγωνιστική περίοδο, προωθούνται από τα τμήματα υποδομής στην ανδρική ομάδα τρεις "μικροί" οι οποίοι είναι ο ακραίος Παναγιώτης Παπαδόπουλος (30/4/92), ο πασαδόρος Ηλίας Πατρινός (5/5/91) και ο λίμπερο Σπύρος Πετούσης (9/10/91).
Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος δήλωσε: «Για μένα η άνοδος μου στην ανδρική ομάδα είναι ένα βήμα παραπάνω, είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα και την αγαπώ και ευχαριστώ όλους για την ευκαιρία που μου δίνεται».
Ο Νίκος Μακρυγιάννης, είπε: «Είναι μεγάλη τιμή και σπουδαία ευκαιρία για μένα η παρουσία μου στην ΕΑΠ Λουξ, ξέρω ότι χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια αλλά θα κάνω ότι μπορώ για να καταφέρω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».
Ο Ηλίας Πατρινός, τόνισε: «Κάνω ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου και είναι μεγάλη μέρα για μένα. Ξέρω ότι έχω πολύ δρόμο ακόμα αλλά θα κάνω ότι μπορώ για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν».
Ο Σπύρος Πετούσης, σημείωσε: « Είναι μεγάλη χαρά που βρίσκομαι στην ανδρική ομάδα της ΕΑΠ Λουξ, θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας και όλους τους ανθρώπους και θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».
Χριστόπουλος: «Θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο»
Για την μεταγραφή του Βασίλη Κουρνέτα αλλά και των τεσσάρων υπολοίπων αθλητών μίλησε και ο τεχνικός της ΕΑΠ Λουξ, Γιώργος Χριστόπουλος ο οποίος είπε: «Για την αξία του Βασίλη Κουρνέτα δεν χρειάζεται να πω πολλά πράγματα, είναι πασαδόρος εγνωσμένης αξίας, η  προσφορά του είναι μεγάλη στο βόλεϊ και πιστεύω ότι θα προσφέρει πολλά και στην ΕΑΠ Λουξ η οποία θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό τη νέα χρονιά. Σε ότι αφορά τα νέα παιδιά, κάναμε το πρώτο βήμα από αυτά που λέγαμε και αφορά το μέλλον του Πατρινού βόλεϊ αφού είναι ταλαντούχοι αθλητές και πιστεύω πως αν δουλέψουν σωστά θα δώσουν πάρα πολλά στην ομάδα μας».
Ρογδάκης: «Να μείνουμε σε υψηλά στάνταρ»
Την άποψη του για την μεταγραφή του Βασίλη Κουρνέτα και των Παπαδόπουλου, Μακρυγιάννη, Πετούση, Πατρινού, είπε και ο πρόεδρος της ΕΑΠ Λουξ, Μανόλης Ρογδάκης ο οποίος δήλωσε: «Ο Βασίλης είναι μια καλή αρχή για την ομάδα μας αφού από την μια αντιπροσωπεύει το παρελθόν και το παρόν και από την άλλη οι νεαροί αντιπροσωπεύουν το μέλλον. Αν καταφέρουμε να παντρέψουμε αυτά τα δυο σωστά, τότε το μέλλον θα είναι ελπιδοφόρο για την ομάδα μας. Ελπίζω να έχουμε ανάλογη και καλύτερη συνέχεια στις μεταγραφικές κινήσεις. Οι στόχοι μας είναι να δημιουργήσουμε  κάτι που θα μας ικανοποιεί, να είναι βιώσιμο και να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Ελπίζω στο τέλος το αποτέλεσμα να είναι θετικό και δεν μιλώ για το αγωνιστικό αφού το πρώτιστο είναι η ομάδα να μείνει σε υψηλά στάνταρ και να παίζει καλό βόλεϊ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: