Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Εφτασε στη Δράμα

Στη Δράμα βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης η Εθνική ομάδα βόλεϊ των Γυναικών. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (20.00, ΕΤ1) και το Σάββατο (19.00, ΕΤ1) το Ισραήλ, στα τελευταία δύο παιχνίδια του για τον Β' όμιλο του φετινού Ευρωπαϊκού Λιγκ, που θα φιλοξενηθούν στο «Δ. Κραχτίδης». «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σε αυτούς του αγώνες», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Τζιοβάνι Καπράρα, προσθέτοντας ότι είναι «ευχαριστημένος από αυτά μου έχει δείξει η ομάδα το τελευταίο διάστημα».
Η αρχηγός της Εθνικής, Νικολέττα Κουτουξίδου, τόνισε: «Θελουμε να ολοκληρώσουμε την παρουσία μας στη διοργάνωση με νίκες. Εχει περάσει ενάμισης μήνας από την προηγούμενη φορά που αντιμετωπίσαμε το Ισραήλ και θεωρώ ότι είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από τότε. Είναι μία ομάδα στα μέτρα μας και αν κάνουμε καλές εμφανίσεις, μπορούμε να φέρουμε θετικά αποτελέσματα».
Το μεσημέρι της Παρασκευής (12.15) έχει προγραμματιστεί συνέντευξη τύπου παρουσία και των δύο ομάδων στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας. Η είσοδος στους αγώνες είναι ελεύθερη για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: