Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Ανακοίνωσή για τον ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟ


Δυστυχώς μια σεβαστή μεταγραφή του γηραιού μειώθηκε από τον γνωστό δημοσιοκάφρο  που έχει στοχοποιήσει κατά καιρούς τον Ολυμπιακό και τον Ηρακλή ομάδες οι οποίες  ξεφτυλίζουν στους αγωνιστικούς χώρους τα τελευταία χρόνια την ομάδα της καρδιάς του.
Τρομπετίστα προσωπικά έχεις μολύνει το χώρο της πετοσφαίρισης με τα ανεδαφικά ειρωνικά σου σχόλια τόσο για τον Ηρακλή όσο και τον αρχηγό της ομάδας του συλλόγου λόγω προσωπικής εμπάθειας. 
Ολυμπιακός και Ηρακλής σε βγάζουν για μια δεκαετία ψεύτη και ανενημέρωτο με βάση τα αποτελέσματα τους και την μη αναμενόμενη σύμφωνα με τα γραφόμενα σου πτωτική πορεία τους. Δεν τους το συγχώρεσες ερπετό? Ο σκατογαυρός όπως έλεγες πέρυσι στα στέκια σου δεν είχε να πληρώσει και ο Σερβος επιβήτορας του ήταν με το ένα πόδι εκτός ομάδας. Πριν να φύγει ρε ερπετό σου έδειξε το τρίτο του πόδι .... αυτό που ξεπλήρωσε τα μικρόψυχα και αλαζονικά σου δημοσιογραφικά ανέκδοτα, όπως κάποτε ο Νιλσον, ο Κλέιτον και παλαιότερα ο Ανδρέας. Αυτό που θα σου βγάλει σύντομα και πρώην Πολωνός πασαδόρος σας.
Πρόσφατα κατέκρινες ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα τις Ελλάδας γιατί αποφάσισε με τα δικά του κριτήρια να επιλέξει τον Ολυμπιακό και όχι τον σύλλογο που αγαπάς. Αν ήταν ο γιος σου να τον έκλεινες για μια 15ετατια στον ΠΑΟ.
Λαϊκέ τούρκικε ηρώα (σύμφωνα με τις πρόσφατες εξελίξεις) έχεις προβληματιστεί μήπως τα γραφόμενα σου ενοχλούν ακόμη και το σωματείο που με το λιγοστό μυαλουδακι σου θεωρείς οτι προστατεύεις. Μήπως εξαίρετοι παράγοντες όπως ο Γιαννακόπουλος και ο Σταθοκωστόπουλος δεν αποδέχονται να επενδύσουν χρήματα στον ιστορικότατο Παναθηναϊκό και μετά να δέχονται άκομψη και αδόκιμη κριτική για τις επιλογές τους από ανικάνους δημοσιοκάφρους σαν και εσένα.
Το ποδοσφαιρικό δημοσιογραφικό στερέωμα σε εξοστράκισε από τα πρώτα δείγματα αποτυχημένης δημοσιογραφικής σου παρουσίασης.  Εάν το βόλεϋ είχε την προβολή που του άρμοζε θα σε εξοστράκιζαν και θα έγραφες για το πιγκ πογκ.
Κοροϊδεύεις τους διοικούντες της CEV γιατί η ομάδα σου δεν έχει να παρουσιάσει τίποτα στις διοργανώσεις της όπως η αντίστοιχη του Ολυμπιακού και του Ηρακλή.
Θεωρείς ότι έχεις περισσότερο μυαλό ακόμη και από τον ανεγκέφαλο οπαδό που κακώς πετάει ένα αντικείμενο. Θα έρθει η ώρα που θα ανταμειφθείς σε κάποιο γήπεδο για την προσφορά σου στην ελληνική πετοσφαίριση και εύχομαι να είναι τα αδέρφια σου οι Παναθηναϊκοί αυτοί που θα σε "τιμήσουν"
Προς το παρόν πάρε από εμάς το βραβείο της ανοιχτής παλάμης αμόρφωτο υποκείμενο ... χουντάκλα της δημοσιογραφίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: