Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Ο Χουντουμάδης προπονητής του ΠΑΟ στο βόλεϊ γυναικών

Ο Σπύρος Χουντουμάδης θα είναι ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκό, μετά την αποχώρηση του Τάκη Φλώρου. Ο τεχνικός του Ηρακλή Κηφισιάς μαζί με τον Νίκο Μπουτσουρή του Πανελληνίου ήταν τα επικρατέστερα ονόματα για να αντικαταστήσουν τον πετυχημένο τεχνικό στο τιμόνι των πρωταθλητών Ελλάδας, με τον πρώτο να κερδίζει... στο νήμα την θέση.
Η απόφαση ήρθε μετά από συνεδρίαση του ΔΣ, το οποίο αποφάσισε να αναθέσει την τεχνική ηγεσία των νταμπλούχων Ελλάδας στον Σπύρο Χουντουμάδη.

Από τη στιγμή που έκλεισε ο προπονητής, στις «πράσινες» γίνεται προσπάθεια να δημιουργηθεί η ομάδα της νέας σεζόν, μετά την αποχώρηση της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Πρόταση έχει γίνει σε Τζανακάκη και Κουτουξίδου και όπως όλα δείχνουν, η έμπειρη κεντρικός και η αρχηγός της Εθνικής αναμένεται να παραμείνουν «πράσινες», παρά το... μπάσιμο του Ολυμπιακού για την απόκτησή τους.

Από κει και πέρα, η διοίκηση κάνει προσπάθεια για να κρατήσει την εξαιρετική Μπριτζίκα Μόλναρ, η οποία πρόσφατα ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί της Ευρώπης με το ομοσπονδιακό συγκρότημα της χώρας της. Η Σέρβα ακραία και MVP των τελικών με τον Ολυμπιακό, ήταν μια από τις καλύτερες στον πρωταθλητή Ελλάδας και έτσι οι άνθρωποι του τμήματος κάνουν το παν για να την κρατήσουν στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: