Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Γεροσκήπου:CEV Satellite 2010 Μπιτς Βόλεϊ

Η Γεροσκήπου είναι πανέτοιμη να φιλοξενήσει το «Σάτελαϊτ 2010» της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Βόλεϊ (CEV). Η μεγάλη γιορτή στην παραλία του ΚΟΤ στη Γεροσκήπου, αρχίζει την Πέμπτη 15 Ιουλίου με τη συμμετοχή 45 ομάδων, Ανδρών και Γυναικών από 21 χώρες. Είναι η πέμπτη συνεχής χρονιά που η Κύπρος αναλαμβάνει μια τέτοια σημαντική διοργάνωση του μπιτς βόλεϊ, με τη σημείωση ότι από πέρυσι διεξάγεται υπό την αιγίδα της CEV και όχι της Παγκόσμιας.
Ο βαθμός ετοιμότητας για την οργανωτική πρόκληση, καθώς επίσης και για την παραδοσιακή κυπριακή φιλοξενία, επιβεβαιώνεται με την υποδοχή των ομάδων που συμμετέχουν, προς τις οποίες παρέχονται όλες οι διευκολύνσεις. Η τεχνική σύσκεψη είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 14 Ιουλίου το βράδυ, ενώ η δράση στην άμμο αρχίζει την Πέμπτη 15 Ιουλίου το πρωί, με τα προκριματικά. Θα ολοκληρωθεί την Κυριακή το απόγευμα με τους μεγάλους τελικούς. Η είσοδος στους αγώνες είναι δωρεάν και οι οργανωτές απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση προς τους φίλους του αθλήματος να τους παρακολουθήσουν.
Ένας τραυματισμός της Μαρίας Τσιαρτσιάνη στον ώμο, δεν θα επιτρέψει στην κορυφαία ομάδα της Ελλάδας να συμμετάσχει στο «Σάτελαϊτ 2010» της Γεροσκήπου. Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη που βρίσκονται στην τρίτη θέση της ευρωπαϊκής κατάταξης, ματαίωσαν τη συμμετοχή τους λόγω του απρόοπτου προβλήματος τραυματισμού της Τσιαρτσιάνη. «Έχουμε στενοχωρηθεί πάρα πολύ, διότι θέλαμε πολύ να έρθουμε να παίξουμε στην Κύπρο. Όμως, δεν μπορούμε να διακινδυνεύσουμε την επιδείνωση του τραύματος της Μαρίας, η οποία για 15 μέρες θα πρέπει να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα θεραπείας. Ελπίζω του χρόνου, να είμαστε εκεί. Έχουμε ακούσει τα καλύτερα για τη διοργάνωση και την άψογη κυπριακή φιλοξενία και ελπίζω η φετινή αν είναι καλύτερη από κάθε άλλη φορά. Το γεγονός ότι η Κύπρος και η Γεροσκήπου αναλαμβάνουν μια τέτοια εκδήλωση, με τόσες πολλές συμμετοχές, είναι ιδιαίτερα τιμητικό για όλους», ανέφερε με δηλώσεις της η Βίκυ Αρβανίτη.
Από κυπριακής πλευράς, θα συμμετάσχουν στους άνδρες οι ομάδες με τους Αποστόλου/Κουσνέρεφ, Μιχαηλίδη/Χαλλούμα, Μιχαήλ/Χατζηδαμιανού, Πλατρίτη/Οικονομίδη,  Ζάνη/Ευσταθίου και τις γυναίκες οι Μαριώτα Αγγελοπούλου/Μαλωλίνα Κωνσταντίνου, Χατζηκυριάκου/Ιορδάνους και Σ. Σταροβλαχ/Ν. Στάροβλαχ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: