Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Τερζής: “Το τελευταίο μας χαρτί στα Βασιλικά”

Μετά το τέλος του αγώνα, ο αρχηγός του ΑΡΗ Μαρμούρη, Θάνος Τερζής, τόνισε: “Θεωρώ ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ωστόσο, δεν ανταποκριθήκαμε στα κρίσιμα σημεία κι ιδίως σ΄ αυτά του δευτέρου και του τρίτου σετ, όπου μέχρι το 20 ήμασταν εμείς μπροστά στο σκορ”, για να προσθέσει: “Τα λάθη στα οποία υποπέσαμε, οφείλονται σαφώς στην έλλειψη αυτοσυγκέντρωσής μας σε ορισμένα σημεία, ενώ στην αντίπερα όχθη ο Παναθηναϊκός ήταν και λίγο πιο τυχερός σε ορισμένες φάσεις”. Επίσης, ερωτηθείς για το αν πιστεύει ότι υπάρχει αρκετός χρόνος, ώστε οι “κίτρινοι” να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στην τελική φάση σ΄ ένα πέμπτο παιχνίδι, ο έμπειρος πασαδόρος είχε να πει: “Σαφώς κι υπάρχει αρκετός χρόνος. Όλοι ξέρουν ότι στο γήπεδό μας παίζουμε καλύτερα. Εκεί θα παίξουμε, άλλωστε, και το τελευταίο μας χαρτί, προκειμένου να πάμε τη σειρά των αγώνων σ΄ ένα πέμπτο παιχνίδι”.
Από την πλευρά του, ο προπονητής του ΑΡΗ Μαρμούρη, Γιώργος Οικονομίδης, επεσήμανε: “Το σημαντικό είναι ότι οι παίκτες μου έκαναν την προσπάθειά τους και είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτήν. Αν αποφεύγαμε τα λάθη στην επίθεση, θα μπορούσε το 3-0 υπέρ του Παναθηναϊκού να είναι και 3-0 για μας”, για να προσθέσει: “Τα λάθη, όμως, είναι μέσα στο παιχνίδι. Φροντίζουμε να τα διορθώνουμε, αυτό θα κάνουμε και για το επόμενο παιχνίδι. Προσπαθούμε να περπατήσουμε ως το τέλος στο μονόδρομο στον οποίο είμαστε και να έρθουμε και πάλι στη Γλυφάδα για το πέμπτο παιχνίδι”.
Τέλος, σε δηλώσεις του, ο ακραίος των “κιτρίνων”, Αλεξάντερ Μιλιβόγιεβιτς, προέβη σε δηλώσεις του στον ΑΡΗΣ FM 92,8 αναφορικά με το αποτέλεσμα του αγώνα, τονίζοντας σχετικά:: “Παίξαμε πολύ καλά, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Κάποια λάθη σε κρίσιμα σημεία μας κόστισαν τη νίκη. Εάν ελαχιστοποιήσουμε τον αριθμό των λαθών στην Θεσσαλονίκη που πιστεύω ότι θα παίξουμε καλύτερα θα κάνουμε το 2-2. Μετά θα διεκδικήσουμε την πρόκρισή μας και πάλι εδώ στην Αθήνα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: