Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Διαψεύδουν την Αγγελάκη

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Στέλιος Προσαλίκας δήλωσε: «Διαψεύδω κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς  της κυρίας Αγγελάκη για τους  λόγους της  παραίτησης της. Όσον αφορά την επιθυμία  της για Έλληνα προπονητή, πράγματι ήθελε  τους Φλώρο, Πολύζο, αλλά μετά την πρόσληψη του Γκόρντον Μειφορθ απαίτησε τόσο στο ΔΣ της ΕΟΠΕ, όσο και σε κατ΄ ιδίαν συζητήσεις την πρόσληψη ξένου ομοσπονδιακού και στην Εθνική γυναικών. Ζητούσε μάλιστα μανιωδώς, ίσια μεταχείριση και στην Εθνική γυναικών. Η κυρία Αγγελάκη μάλιστα έκανε και την εισήγηση για την πρόσληψη του κυρίου Κοέγιο στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο αναλύοντας εκτενώς τα προτερήματα  του ξένου προπονητή. Όσο αφορά το θέμα  την βοηθών  και το αίτημα της για την πρόσληψη της κυρίας Δεληγιάννη, της υποσχέθηκα ότι θα μεταφερθεί την Τρίτη στον κύριο Καπράρα και αυτός θα αποφασίσει. Ο κορυφαίος όμως Ιταλός προπονητής απαίτησε οι συνεργάτες του να μετέχουν στις προπονήσεις με δυνατά χτυπήματα της μπάλας και να  γνωρίζουν datavolley. Όλα τα  άλλα περι ονομάτων που αφήνει να διαρρέουν, θα διαπιστωθεί   το επόμενο 48 ωρο,  ότι δεν θα είναι στις εισηγήσεις μου και θα διαψευσθεί»
Οι κύριοι Κυριακίδης, Δασκαλάκης τόνισαν: «δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι η κυρία Αγγελάκη μας έχει πει κατ επανάληψη ότι όνειρο της είναι η πρόσληψη ξένου προπονητή στην Εθνική γυναικών»
Ο μάνατζερ της  Εθνικής Βαγγέλης Περόπουλος δήλωσε: «Επιβεβαιώνω όσα αναφέρει στη δήλωση του ο κύριος Προσαλίκας γιατί ήμουν παρών στις συζητήσεις με την κυρία Αγγελάκη και τις επιθυμίες του κυρίου Καπράρα για βοηθούς που να  μετέχουν στις προπονήσεις με δυνατά χτυπήματα της μπάλας και να  γνωρίζουν datavolley»

1 σχόλιο:

Anonymous είπε...

ΑΝΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΒΡΕ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ΗΣΥΧΟ. ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ. ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΥΠΑΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΦΤΗΛΙΣΩ ΚΑΙ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ