Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Ανόρθωση: «Πάρτε έγκαιρα τα εισιτήρια σας»

Ευκαιρία για τους φίλους της Ανόρθωσης να δουν την ομάδα βόλει από κοντά μετά από πάρα πολύ καιρό, αποτελεί ο τελικός του κυπέλλου που θα κλείσει τη φετινή σαιζόν. Η επιτροπή Πετόσφαιρας του σωματείου καλεί τον κόσμο να ενεργήσει έγκαιρα και να προμηθευτεί τα εισιτήρια του:
«Η Επιτροπή πετόσφαιρας του Σωματείου μας θέλει να ενημερώσει όλους τους φίλους της ομάδας μας, ότι έχει ήδη ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων, για το μεγάλο τελικό κυπέλλου των ανδρών κόντρα στην Α.Ε.Καραβά, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (23/04) στις 8.00 μ.μ. στο κλειστό «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό.
Τα εισιτήρια θα ανέρχονται στα 7 ευρώ, ενώ για τους μαθητές και στρατιώτες η είσοδος θα είναι ελεύθερη, φτάνει να δείξουν την ταυτότητα τους κατά την είσοδο τους στο γήπεδο.
Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας, από το «Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο» στην Λεμεσό και από την Μπουτίκ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος στην Λάρνακα.
Λόγω της αυξημένης ζήτησης και τον περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων, καλούνται όλοι οι φίλοι της ομάδας μας να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους έγκαιρα»!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: