Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

ΠΑΕΕΚ: Συγχαίρει και πανηγυρίζει με την ΑΕ Καραβά

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕΕ Κερύνειας με την οποία συγχαίρει την Α.Ε. Καραβά-Λάμπουσα για την κατάκτηση του Κυπέλλου στην πετόσφαιρα, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Οι Κερυνειώτες πανηγυρίζουν την κατάκτηση του κυπέλλου πετοσφαιρας». Η ανακοίνωση:
«Η Pokka Α.Ε. Καραβά-Λάμπουσα είναι η νέα κυπελλούχος στην πετόσφαιρα αντρών και από την Παρασκευή πανηγυρίζουν τον ιστορικό αυτό τίτλο όλοι οι Κερυνειώτες.
Σ’ ένα συγκλονιστικό τελικό η Κερύνεια «κέρδισε» την Αμμόχωστο, ο κοινός όμως αγώνας των προσφυγικών σωματείων συνεχίζεται μέχρι την άγιαν εκείνη ημέρα που θα μπορέσουμε όλοι να εναποθέσουμε με ευλάβεια τα τρόπαια μας στην φυσική μας έδρα.
Παρόλο που πολλοί μπορεί να έχουν «ξεγραμμένους» τους Κερυνειώτες, η πετοσφαιρική Κερύνεια μέσω της Α.Ε. Καραβά-Λάμπουσα, ξυπνά θύμισες του παρελθόντος που κάνουν περήφανο τον κάθε Κερυνειώτη. Ήταν μια ιστορική στιγμή για τον κατεχόμενο Δήμο Καραβά, αφού ήταν η πρώτη φορά όπου αθλητική ομάδα της κωμόπολης Καραβά κατέκτισε τρόπαιο πετόσφαιρας.
Όλοι οι Κερυνειώτες πανηγυρίζουν την κατάκτηση του κυπέλλου στην πετόσφαιρα από την ΑΕ Καραβά-Λάμπουσα. Έγραψε ιστορία η Α.Ε. Καραβά-Λάμπουσα και η Π.Α.Ε.Ε.ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ την συγχαίρει από καρδιάς και την ευχαριστεί για την επιτυχία της η οποία αποτελεί ανάταση της Κερυνειώτικης αθλητικής αξιοπρέπειας. Η επιτυχία αυτή της Α.Ε. Καραβά-Λάμπουσα πρέπει να αποτελέσει το έναυσμα της Κερυνειώτικης συσπείρωσης. Η μοίρα των Αθλητικών Σωματείων της κατεχόμενης επαρχίας μας έταξε στόχους πολλαπλούς και πολυδιάστατους που υπάγονται στην σφαίρα πέραν του απλά Αθλητικού.
Εκ του Δ.Σ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: