Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Οι κλήσεις του Μέιφορθ



Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γκόρντον Μέιφορθ και οι συνεργάτες του, Μανώλης Ρουμελιώτης και Αντώνης Τσακιρόπουλος, κοινοποίησαν τα ονόματα των 28 αθλητών, που θα κληθούν για την προετοιμασία της Εθνικής ανδρών και θα αποτελέσουν τη βάση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματός μας για όλες τις διοργανώσεις του καλοκαιριού (προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και European League).
«Έπειτα από πολλές συζητήσεις, ανταλλαγή απόψεων, ανάλυση παιχνιδιών που παρακολουθήσαμε στα γήπεδα, αλλά και βιντεοσκοπημένα, αποφασίσαμε να καλέσουμε τους παρακάτω αθλητές για τις διεθνείς υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας ανδρών τη φετινή περίοδο», τόνισε ο Γκόρντον Μέιφορθ και συμπλήρωσε: «Λόγω του προβλήματος που παρουσιάστηκε με την καθυστέρηση των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος, αποφασίσαμε να συμπεριλάβουμε στην ομάδα μεγαλύτερο αριθμό αθλητών. Στην Εθνική έχουν συμπεριληφθεί και μικρότεροι ηλικιακά αθλητές για να βοηθήσουν στην προσπάθεια της ομάδος, να γίνονται πιο ολοκληρωμένα οι προπονήσεις, αλλά και να τους δοθεί η ευκαιρία να δουλέψουν σε υψηλό ανταγωνιστικό επίπεδο. Μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα ενσωματωθούν στην ομάδα και οι πιο έμπειροι αθλητές έτσι ώστε να έχουμε ολοκληρωμένο το ρόστερ και να γίνουν οι τελικές επιλογές. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 3 Μαΐου στην Παιανία».
Οι αθλητές που θα κληθούν είναι: Κωνσταντίνος Χριστοφιδέλης, Ηλίας Λάππας, Νικόλαος Σμαραγδής, Σωτήριος Πανταλέων, Αχιλλέας Παπαδημητρίου, Βασίλειος Μηνούδης (Παναθηναϊκός Α.Ο.), Μίταρ Τζούριτς, Ανδρέας Ανδρεάδης, Γεώργιος Στεφάνου, Νικόλαος Αγγελόπουλος (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.), Βασίλειος Κουρνέτας (Lokomotiv Belogorie-RUS), Απόστολος Αρμενάκης, Πέτρος Πέτρογλου, Ιωάννης Λιβαθηνός, Δημήτριος Γκαράς (Ε.Α. Πατρών), Γεράσιμος Κανέλλος, Κωνσταντίνος Προύσαλης, Δημήτριος Χαραλαμπίδης, Ιωάννης Γεωργιάδης, Νικήτας Εφραιμίδης (Γ.Σ. Ηρακλής), Νικόλαος Ρουμελιώτης, Γεώργιος Πετρέας (Α.Σ. Άρης), Παναγιώτης Πελεκούδας (Γ.Σ. Λαμία), Ανδρέας Φράγκος (Πανελλήνιος Γ.Σ.), Θεόκλητος Καρυπίδης (Α.Ε.Κ. Αθηνών), Ανέστης Δαλακούρας, Ραφαήλ Κουμεντάκης (Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξ/πολης), Νικόλαος Παλέντζας (ΑΜΟ Γαλαξίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: