Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Νέο ραντεβού στα Βασιλικά

Με τους τελικούς της Α1 Ανδρών να ξεκινούν την Δευτέρα 3 Μαΐου το ερώτημα είναι αν ο δεύτερος φιναλίστ (ο Ολυμπιακός έχει ήδη προκριθεί) θα γίνει γνωστός το απόγευμα της Πέμπτης (Βασιλικά, 17.30, Novasports, Καραμπέτσος - Γεωργιάδης) ή αν ΑΡΗΣ Μαρμούρης ΑΕ και Παναθηναϊκός θα λύσουν οριστικά τις διαφορές τους σε 5ο ματς στην Γλυφάδα το Σάββατο.
Οι πράσινοι προηγούνται με 2-1 στις νίκες και χρειάζονται άλλη μία για να προκριθούν, αλλά θα αγωνιστούν χωρίς τον Κώστα Χριστοφιδέλη, ενώ ο Αρης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.
Δεύτερο ματς για τις θέσεις 5-6
Στο άδειο κλειστό του ΠΑΟΚ (έχει τιμωρηθεί για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Αρη ΜΑρμούρης ΑΕ) ο Δικέφαλος του Βορρά υποδέχεται τον Πανελλήνιο (19.00, Σιμίδης, Δεληκωστίδης) στον δεύτερο αγώνα των δύο ομάδων για τις θέσεις 5-6.
Ο Πανελλήνιος προηγείται με 1-0 νίκες και θέλει άλλη μία για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο Τσάλεντζ Καπ, ενώ ο ΠΑΟΚ εφόσον θα κερδίσει θα οδηγήσει τη σειρά σε τρίτο και τελευταίο ματς το οποίο θα γίνει τη Δευτέρα στην Κυψέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: