Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Αυλαία στους ημιτελικούς και στους αγώνες για τις θέσεις 5-8

Ανοίγει αύριο το απόγευμα η αυλαία των ημιτελικών του πρωταθλήματος Βόλεϊ Α1 ΟΠΑΠ, αλλά και της σειράς των αγώνων για τις θέσεις 5-8.
Η αρχή γίνεται στο κλειστό της Γλυφάδας με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Αρης Μαρμούρης ΑΕ, με τους πράσινους να έχουν αμφίβολους τους Ντονά, Λάππα και τους κίτρινους να αγωνίζονται κομπλέ.
«Είναι επικίνδυνο παιχνίδι λόγω της απραξίας που έχει προηγηθεί, αλλά παίζοντας με προσοχή πιστεύω ότι θα κερδίσουμε», τόνισε ο κεντρικός των γηπεδούχων Νίκος Σμαραγδής με τον προπονητή των φιλοξενούμενων Γιώργο Οικονομίδη να συμπληρώνει: «Εμείς κατεβαίνουμε στην Αθήνα με στόχο να διεκδικήσουμε το παιχνίδι, γνωρίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί».
Στο κλειστό του Ρέντη, θα ακολουθήσει η αναμέτρηση για το άλλο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την Λαμία.
«Σίγουρα υπάρχει ένα ερωτηματικό λόγω της μεγάλης διακοπής αλλά νομίζω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Η Λαμία πάντως θέλει προσοχή, αφού ήδη έχει κάνει μια μεγάλη έκπληξη και κυρίως παίζει καλό βόλεϊ», τόνισε ο Γιάννης Καλμαζίδης ο οποίος θα αποφασίσει τελευταία στιγμή για το αν θα χρησιμοποιήσει τον Καλντέιρα (πρόβλημα στον καρπό).
«Προετοιμαστήκαμε καλά, γνωρίζουμε την ιστορία και το πόσο καλή ομάδα είναι ο Ολυμπιακός, αλλά κι εμείς θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε», τόνισε από την πλευρά του ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος που είδε χθες τον Κόμελ να μην προπονείται λόγο ίωσης αλλά ο Σλοβένος θα αγωνιστεί κανονικά, ενώ δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Χαριτωνίδη.
Τέλος για τις θέσεις 5-8, η ΕΑ Πατρών Λουξ θα υποδεχθεί τον Πανελλήνιο (χωρίς την παρουσία οπαδών καθώς η έδρα της είναι τιμωρημένη με μία αγωνιστική).
«Το παιχνίδι με τον Πανελλήνιο είναι δύσκολο αφού έρχεται μετά από μικρά περίοδο που δεν είχαμε αγωνιστική δράση., Πρώτος στόχος μας είναι η νίκη αλλά και να πραγματοποιήσουμε καλή εμφάνιση ώστε να ανέβουμε ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας», δήλωσε ο Γιώργος Χριστόπουλος ο οποίος για διαφορετικούς λόγους δεν υπολογίζει τους Ριβέρα, Πέτρογλου, Ασπιώτη και μοναδικοί διαθέσιμοι ακραίοι είναι οι Ροντρίγκεθ, Καραγκιόζης.
«Εμείς θα παίξουμε ελεύθερα, αφού δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε και φυσικά στόχος μας είναι η νίκη», ξεκαθάρισε ο προπονητής του Πανελληνίου Βαγγέλης Οικονομόπουλος.
Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα:
Θέσεις 1-4
Γλυφάδας, 17.30 (Novasports 3), Παναθηναϊκός - Αρης Μαρμούρης ΑΕ (Γεωργουλέας, Καραμπέτσος)
Ρέντη, 20.00 ((Novasports 3), Ολυμπιακός - ΓΣ Λαμία (Ρουσάκης, Ράπτης)
Θέσεις 5-8ΕΑΠ, 19.00, ΕΑ Πατρών Λουξ - Πανελλήνιος (Βαρθαλίτης - Τριανταφύλλου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: