Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Ν. Παπαδόπουλος: «Ευοίωνο το μέλλον του συλλόγου»

Ο Πρόεδρος του Α.Σ. ΑΡΗΣ και του ΤΑΠ ΑΡΗΣ Μαρμούρης, Νίκος Παπαδόπουλος, παραχώρησε συνέντευξη στον ΑΡΗΣ FM 92,8 και την εκπομπή «Σέντρα στην Ενημέρωση», κάνοντας μία συνολική αποτίμηση της αγωνιστικής χρονιάς για την ανδρική ομάδα βόλεϊ, που έφτασε στο τέλος της.
Ο κ. Παπαδόπουλος, αρχικά, αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και την κατάληψη της τρίτης θέσης στο Πρωτάθλημα από την ομάδα του ΑΡΗ: «Αν μου έλεγαν στην αρχή της χρονιάς ότι θα τερματίζαμε στην τρίτη θέση, θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος ,όπως και είμαι άλλωστε. Βέβαια, όπως διακυμάνθηκε το σκορ μας αφήνει κάποια πικρία, γιατί ο ΑΡΗΣ θα μπορούσε να παίξει και πέμπτο παιχνίδι και να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Έτσι, όλο αυτό μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Ο ΑΡΗΣ πήγε καλύτερα από άλλες χρονιές και αυτή τη στιγμή είναι πίσω από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Είναι μια μεγάλη ομάδα ο ΑΡΗΣ, με μεγάλη Ιστορία και έχει φέρει τίτλους στο Σύλλογο. Αυτό που κοιτάμε σα διοικούντες είναι κάθε χρόνο να πηγαίνει όλο και καλύτερα».
Ερωτηθείς για την επιτυχημένη πορεία της ομάδας, παρά την περίοδο που είχε συνεχόμενες ήττες στον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος, απάντησε ο Πρόεδρος: «Εμείς επιμείναμε, όχι από πείσμα και εγωισμό, αλλά επειδή υπήρξε σχεδιασμός από την αρχή της χρονιάς. Είχαμε κάνει κάποιες αγωνιστικές μεταγραφές, οι οποίες δεν απέδωσαν όπως περιμέναμε και γι’ αυτό έγιναν και οι διορθωτικές κινήσεις. Το καλό είναι ότι αυτές οι κινήσεις έπιασαν τόπο. Περάσαμε δύσκολες στιγμές με επτά συνεχόμενες ήττες, αλλά ξέραμε ότι έπρεπε να βρούμε τον τρόπο να τις αντιμετωπίσουμε. Η ομάδα έκανε πολύ καλό δεύτερο γύρο και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπουμε, ότι η ομάδα μας είναι 3η στη βαθμολογία», για να προσθέσει: «Ας μην ξεχνάμε ότι ο ΑΡΗΣ είναι τρίτος, πίσω από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ομάδες που έχουν διπλάσιο, για να μην πω υπερτριπλάσιο μπάτζετ. Διαθέτουμε καλούς παίκτες και με αυτούς η ομάδα έφτασε εκεί που έφτασε. Ο ΑΡΗΣ δεν είναι ομάδα για μία χρονιά. Θέλουμε κάθε χρόνο να πηγαίνει όλο και καλύτερα. Προσπαθούμε με σοβαρές κινήσεις, σε συνεργασία με τον προπονητή, να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Έτσι, είχαμε και τις ανανεώσεις του Ρουμελιώτη και του Σάμαρτζιτς. Θέλουμε να ανεβαίνουμε αγωνιστικά, σε συνδυασμό με τη διοικητική και οικονομική οργάνωση. Με όλα αυτά, δεν μπορεί παρά το μέλλον να είναι ευοίωνο για μας».
Στη συνέχεια ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε για την επόμενη αγωνιστική χρονιά: «Με την παρουσία των αρμόδιων ανθρώπων, με την προσπάθεια αναζήτησης οικονομικών πόρων, θα κάνουμε ό, τι μπορούμε, ώστε να κρατήσουμε την αγωνιστική μας θέση, σε συνάρτηση με το γεγονός ότι η ομάδα θα αγωνιστεί και στην Ευρώπη τη νέα χρονιά. Άρα, με βάση τον κορμό που έχουμε και τις ανάλογες προσθήκες, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε την καλύτερη δυνατότητα επίτευξης των στόχων μας τη νέα χρονιά».
Αναφορικά με την απόφαση του ΑΣΕΑΔ και την απόρριψη της προσφυγής του Ηρακλή, σχολίασε σχετικά: « Σήμερα βγήκε η απόφαση και δικαιωθήκαμε. Όλον αυτόν τον καιρό, εμείς κρατήσαμε χαμηλούς τόνους. Ξέραμε ότι είχαμε το δίκιο με το μέρος μας. Δε θέλουμε τη βία στα γήπεδα και το έχουμε αποδείξει. Θέλουμε να έχουν κόσμο τα γήπεδα και έχουμε φιλάθλους συνειδητοποιημένους. Η απόφαση αυτή μας δικαιώνει. Θέλουμε τα παιχνίδια να γίνονται μέσα στα γήπεδα, εφαρμόζοντας τους κανονισμούς και υπό συνθήκες που σέβονται τον Αθλητισμό. Αυτή η υπόθεση ήταν μία κακή παρένθεση τη χρονιά που μας πέρασε και εύχομαι να μην ξανασυμβεί παρόμοιο γεγονός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: