Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

- Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ: MVP η Κουτουξίδου

Η Νικολέτα Κουτουξίδου του Παναθηναϊκού αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια του δεύτερου τελικού των πλέι οφ της Α1 γυναικών. Η 30χρονη διεθνής πασαδόρος του «τριφυλλιού» καθοδήγησε με μαεστρία την ομάδα της στη δεύτερη νίκη επί του Ολυμπιακού με 3-1, στο κλειστό του ΜΕΤΣ, ενώ πέτυχε και έναν άσο.
Η διεθνής πασαδόρος του Παναθηναϊκού δεν επαναπαύεται και τονίζει ότι: «Δεν έχουμε καταφέρει φέτος να πιάσουμε την επιθυμητή απόδοση. Σημασία όμως έχει ότι βρισκόμαστε μία ανάσα από το στόχο του πρωταθλήματος παρά τις δυσκολίες. Το γεγονός αυτό είναι πολύ τιμητικό και δείχνει την αξία του Παναθηναϊκού».
Για τον δεύτερο αγώνα με τον Ολυμπιακό, επισημαίνει: «Μας δυσκόλεψε αρκετά, περισσότερο από το πρώτο παιχνίδι. Εμείς διατηρούμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε τη σειρά των τελικών το Σάββατο. Έχουμε το προβάδισμα και είναι στο χέρι μας μας να το πετύχουμε».
Η λήξη του πρωταθλήματος, πάντως, δεν συνεπάγεται διακοπές για την ίδια, αφού ακολουθούν πολλές και σημαντικές διοργανώσεις με την Εθνική ομάδα. Η Νικολέττα Κουτουξίδου δηλώνει έτοιμη για τις υποχρέωσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κι εκτιμά ότι: «Είναι θετικό το γεγονός ότι ένας καταξιωμένος προπονητής, όπως είναι ο κύριος Καπράρα θα αναλάβει την ομάδα. Φαντάζομαι ότι θα εισάγει πολλά νέα πράγματα, καινούργιες μεθόδους προπόνησης. Από εκεί και πέρα εξαρτάται από εμάς να εφαρμόσουμε και να αξιοποιήσουμε αυτά που θα μας δείξει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: