Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Η παρουσιάση του Τζιοβάνι Καπράρα

Την Τετάρτη 28 Απριλίου και ώρα 12.00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΟΠΕ η παρουσίαση του νέου προπονητή της Εθνικής ομάδας των Γυναικών Τζιοβάνι Καπράρα. Ο Ιταλός τεχνικός έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα της Τρίτης και συμφώνησε με τη διοίκηση της ΕΟΠΕ να αναλάβει το τιμόνι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.
Τον Καπράρα υποδέχτηκε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Στέλιος Προσαλίκας και μαζί θα παρακολουθήσουν τον πρώτο τελικό της Α1 γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη. Οι δύο άνδρες θα δειπνήσουν μαζί προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους.

1 σχόλιο:

Anonymous είπε...

Εχουν πολυ πλακα κε Καπραρα
Σας ετοιμασαν την Εθνικη Ομαδα Γυναικων και προσπαθουν να πεισουν ποιους ? Στην Ρωσια που ησασταν και τις κανατε πρωταθλητριες αν δεν κανω λαθος ηταν Ρωσιδες. Εδω τι θα κανετε? Με ποιους θα συνεργαστητε? Τι να πω? Αληθεια στην Εθνικη καλουν υις καλυτερες η καλουν τα ταλεντα?
Ενα απο τα μεγαλυτερα ταλεντα που εμφανιστηκαν στο χωρο του βολλευ κληθηκε στην Εθνικη Γυναικων. Στην ομαδα της ομως δεν ειχε ουτε καν στοιχειωδη συμμετοχη. Και ηταν Ελληνιδα στη θεση της και ηταν υγειεστατη (βλεπε Εθνικη Νεανιδων καλυτερη παιχτρια)
Τωρα τι να υποθεσω? ποιος κοροιδευει ποιον!!!!
Ποιος εκανε την επιλογη για λογαριασμο σας. Αυτοι που μην μπορωντας να δουλεψουν στο γηπεδο κανουν τα κουμαντα για να χρυσωσουν το χαπι? Ευτυχως που δεν ξερεις Ελληνικα κε Καμπαρα. Δυστυχως δεν υπαρχουν για σενα ανθρωποι που θα σε σεβαστουν. Ολα τα τσιρακια που θα βλεπεις γυρω σου οταν θα ερχεσαι Ελλαδα ολο τον αλλο καιρο θα πινουν μπυρες. Και να σας ρωτησω και κατι με ολο το σεβασμο. Εχεται δουλεψει ποτε ξανα part time?