Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Γέμισαν τα γήπεδα για το τουρνουά μίνι βόλεϊ κοριτσιών

Με την παρουσία πολύ κόσμου που δημιούργησε πραγματικά γιορτινή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε το τουρνουά 3x3 των κοριτσιών στα βοηθητικά του κλειστού Γυμναστηρίου Ηρακλείου στην περιοχή «Δύο Αοράκια».
Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 21 ομάδες. Ο σύλλογος Μεσσαρά έλαβε μέρος με επτά ομάδες, ο Χερρονάσιος και η Αθλεση κατέβασαν από τέσσερις ομάδες ενώ ΓΕΗ, Αρης Γουρνών και Φιλαθλητικός από δύο. Οι ομάδες χωρίστηκαν σε πέντε ομίλους και οι πρώτοι των ομίλων έπαιξαν ένα τουρνουά όλοι με όλους από το οποίο προέκυψε η τελική κατάταξη ως εξής: 1. Μεσσαρά 1, 2. Αθλεση 4, 3. Μεσσαρά 3, 4. Φιλαθλητικός 2, 5. Χερρονάσιος 2.
Η ΕΣΠΕΚ ευχαριστεί τους προπονητές των Σωματείων που βοήθησαν στη διεξαγωγή των τουρνουά καθώς και τους γονείς των αθλητών που συνόδεψαν τα παιδιά.
Τέλος, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με αφορμή της συμμετοχή της Εθνικής ομάδας στο Β’ τουρνουά του Β’ προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2011, πραγματοποιήθηκε σεμινάριο από την Ένωση πτυχιούχων Φυσικής αγωγής Ν. Ηρακλείου, την ΕΣΠΕΚ και το Γραφείο φυσικής αγωγής Ν. Ηρακλείου με θέμα «Ταλέντο και φυσική κατάσταση σε ατομικά και ομαδικά αθλήματα».
Το σεμινάριο, στο οποίο ομιλητές ήταν ο Δρ. Σπύρος Κέλλης και ο Δρ. Γιώργος Γρούιος, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία καθώς το παρακολούθησαν 50 προπονητές από όλα τα αθλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: