Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Οι χορηγοί των Εθνικών ομάδων

Η ΕΟΠΕ παρουσίασε την Τρίτη 18 Μαΐου σε συνέντευξη Τύπου τους χορηγούς και υποστηρικτές των Εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών, την Aruji Group, την Champion και την ΜΕΤΡΟ. Στο πάνελ της συνέντευξη κάθισαν οι κ.κ. Οντίλ Σαϊντικράμοφ (γενικός διευθυντής της Aruji Group), Βουδούρης (εκπρόσωπος της Aruji Capital), και ο  Φραγκίσκος Μονογιός (διευθύνων σύμβουλος της ΜΕΤΡΟ).
Η Aruji Group είναι ο ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ της Εθνικής γυναικών, η Champion επίσημος χορηγός ένδυσης όλων των Εθνικών ομάδων για μία ακόμη σεζόν, ενώ η ΜΕΤΡΟ θα είναι χορηγός επικοινωνίας των Εθνικών ομάδων και θα στηρίξει την προσπάθεια της ΕΟΠΕ να φέρει κόσμο στα γήπεδα. 
O γενικός διευθυντής της Aruji Group στην Ελλάδα, κ. Οντίλ Σαϊντικράμοφ, τόνισε: «Πρώτα απ’ όλα, μιλώντας εκ μέρους του προέδρου του Ομίλου, κυρίου Αλισερ Ραχίμοφ, θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μας για την εκλογή της νέας διοίκησης και ελπίζουμε ότι αυτό το θετικό γεγονός θα βοηθήσει την Ομοσπονδία να προχωρήσει σε νέες επιτυχίες.
Είμαστε χαρούμενοι που παρουσιαζόμαστε ως οι χορηγοί της γυναικείας ομάδας και ελπίζω ότι με τη βοήθεια μας θα μπορέσει να πετύχει στους στόχους της στο διεθνές στερέωμα.Η πολιτική της εταιρείας μας είναι να κάνει χορηγίες σε διάφορα αθλήματα στις χώρες όπου δραστηριοποιούμαστε. Στην Κύπρο είμαστε χορηγός της γυναικείας ομάδας της Ανόρθωσης και πέρυσι το φθινόπωρο διοργανώσαμε τουρνουά βόλεϊ γυναικών στην Αθήνα με τρεις ελληνικές ομάδες και τον κυπριακό σύλλογο. Έχουμε σχέδια για να γίνει παράδοση το τουρνουά, με διευρυμένη συμμετοχή. Στη Ρωσία είμαστε χορηγοί σε ένα παραδοσιακό ιαπωνικό άθλημα πάλης, το Κομπούντο και μάλιστα πέρυσι διοργανώσαμε το εθνικό πρωτάθλημα. Ο αθλητισμός είναι σημαντικός τομέας της κοινωνικής ζωή μας και γι’ αυτό προσπαθούμε να βοηθήσουμε την ανάπτυξη ποικίλλων σπορ. Το βόλεϊ είναι πολύ όμορφο άθλημα, έχει πειθαρχία κι ελπίζω να συνεισφέρουμε στην περαιτέρω ανάπτυξή του στην Ελλάδα. Εύχομαι κάθε επιτυχία στις εθνικές ομάδες.
Ο κ. Βουδούρης, εκπρόσωπος της Aruji Capital στην Ελλάδα, απευθυνόμενος προς τις διεθνείς της Εθνικής γυναικών, διευκρίνισε τα εξής: «Η χορηγίας με την Εθνική γυναικών για εμάς θα είναι ένας επιτυχής προορισμός. Είμαστε επιθετικοί από τη φύση της δουλειάς μας και θέλουμε κι εσείς να θέσετε υψηλούς στόχους».
Ο διευθύνων σύμβουλος της ΜΕΤΡΟ, Φραγκίσκος Μονογιός, δήλωσε: «Είναι πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε με την ΕΟΠΕ. Η ΜΕΤΡΟ είναι σουηδική πολυεθνική εταιρία και οι επικεφαλής της εταιρίας χάρηκαν για τη συνεργασία με την Ομοσπονδία βόλεϊ. Η ΜΕΤΡΟ έχει 24 εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο και προσδοκά να φέρει καινούργιο κοινό στο βόλεϊ. Για εμάς θα είναι πρώτη προτεραιότητας να στηρίξουμε και να τις Εθνικές ομάδων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: