Κυριακή 23 Μαΐου 2010

ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Δηλώσεις μετά τη νίκη με 3-0 της Εθνικής ομάδας Γυναικών επί της οικοδέσποινα Πορτογαλίας στον 6ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος γυναικών του 2011, η πρώτη φάση του οποίου διεξάγεται στην πόλη Γκουάρντα:
Τζιάνι Καπράρα: «Δεν μπορείς να πεις πολλά για το παιχνίδι, διότι δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Η νίκη είναι αυτή που μετράει. Καταφέραμε και ξεκουράσαμε και την Τζανακάκη, διότι ας μην κρυβόμαστε το πιο σημαντικό ματς είναι την Κυριακή με την Φινλανδία», τόνισε αρχικά ο Ιταλός ενώ αναφερόμενος στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας είπε με χιουμοριστικό ύφος: «Ενώ στην επίθεση ό,τι λέω κατευθείαν εφαρμόζεται, στην άμυνα δεν συμβαίνει το ίδιο. Εχουμε πρόβλημα εκεί και από την στιγμή που δεν έχουμε ψηλή ομάδα δεν θα έπρεπε. Δεν είναι λογικό». Για το ματς με την σκανδιναβική ομάδα σχολίασε: «Πολλά θα κριθούν στον τομέα σέρβις- υποδοχή. Εκεί είναι όλο το μυστικό».
Σοφία Κοσμά: «Ηταν μια μοναδική εμπειρία και τιμή για μένα. Παίξαμε αρκετά καλά. Θέλουμε να κάνουμε και τρίτο καλό ματς κόντρα στην Φινλανδία. Πιστεύω θα κριθεί στην υποδοχή μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες και να σκεφτόμαστε την επόμενη φάση. Χρειαζόμαστε υπομονή και πίστη».
Γιάννα Βλάχου: «Νικήσαμε. Από κει και πέρα αυτό το ματς έχει τελειώσει στο μυαλό μας. Σκεφτόμαστε ήδη την Φινλανδία. Αυτό είναι το κρισιμότερο παιχνίδι και εκεί θα εστιάσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες και να κάνουμε πράξη αυτά που έχουμε δουλέψει με τον προπονητή μας».
Εύα Χαντάβα: «Κάναμε ένα καλό ματς, γιʼ αυτό και ήρθε το 3-0. Το πιο σημαντικό είναι ότι αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα το παιχνίδι, όπως κάναμε και κόντρα στην Βουλγαρία. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε την Φινλανδία για να έχουμε τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Ιζαμπέλ Ιβάνοβα: «Είμαι πολύ χαρούμενη για την νίκη. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Είμαι ευτυχισμένη που μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ και ελπίζω κάθε φορά να δικαιώνω τον προπονητή μου για την επιλογή του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: