Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Δηλώσεις παικτών Ελλάδας-Φινλανδίας

Προύσαλης: «Δεν το βάζουμε κάτω» Ο Κώστας Προύσαλης δεν πήρε το δώρο που περίμενε για την ονομαστική του εορτή και δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Μας πίεσαν πολύ στο σερβίς και δυστυχώς φάνηκε ότι δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι για τέτοιους αγώνες. Η δική μας απόδοση ήταν καθοριστική για την εικόνα του αγώνα. Η Φινλανδία έδειξε 100% έτοιμη και το είδατε με το παιχνίδι που έκανε. Είχαν πολύ καλό σερβίς και δεν έκαναν λάθη. Δεν το βάζουμε κάτω. Πρέπει να κάνουμε δύο νίκες στους αγώνες που μας απομένουν μήπως και μπορέσουμε να γυρίσουμε την εις βάρος μας κατάσταση στον Β΄ γύρο που θα γίνει στο Ηράκλειο».

Ρουμελιώτης: «Θα είναι καταστροφικό»
Ο αρχηγός Νίκος Ρουμελιώτης είπε: «Είναι φυσιολογικό το αποτέλεσμα με βάση την απόδοση της Φινλανδίας. Φάνηκε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι. Μέχρι χθες δεν ξέραμε ποιοι θα παίξουν 7αδα. Δεν έχουμε χρόνο για να φτιάξουμε πολλά πράγματα αλλά πρέπει να σώσουμε τους υπόλοιπους αγώνες για να κρατήσουμε στην χειρότερη περίπτωση την 2η θέση του ομίλου. Πρέπει να προκριθούμε στα τελικά. Θα είναι καταστροφικό εάν αποκλειστούμε. Δυστυχώς, όμως, η ομάδα μου θυμίζει την εικόνα που είχε και πέρυσι τέτοιο καιρό στα προκριματικά του Μουντιάλ όπου δεν τα καταφέραμε, αποκλειστήκαμε και είμαστε έξω από τη μεγάλη γιορτή του παγκοσμίου βόλεϊ. Ο Μέιφορθ ξεκίνησε με τους πιο φρέσκους θεωρητικά παίκτες αλλά όπως φάνηκε κανείς δεν είναι έτοιμος. Υπάρχει κούραση και δεν έχουμε φρεσκάδα αλλά πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε την Λετονία και τη Μ.Βετανία».

Τζούριτς: «Καλύτερη η Φινλανδία»
Ο Δημήτρης Τζούριτς που όπως και σε μερικά σετ του Ευρωπαϊκού της Τουρκίας αγωνίστηκε διαγώνιος δήλωσε: «Δυστυχώς έγινε αυτό που φοβόμασταν. Δεν είχαμε ρυθμό και χάσαμε φυσιολογικά από μια πολύ καλύτερη και πιο προετοιμασμένη ομάδα. Χάσαμε από τα δικά μας λάθη. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε δύο νίκες για να μείνουμε στο παιχνίδι της πρόκρισης».
Σε ερώτηση εάν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση του ως διαγώνιος είπε: «Αυτό θα το κρίνεται εσείς και ο προπονητής μου. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το ευχαριστιέμαι και νιώθω πιο ωραία όταν παίζω διαγώνιος. Σημασία δεν έχει τι κάνω εγώ, αλλά τι κάνει η ομάδα. Πρέπει να νικήσουμε με κάθε τρόπο τους υπόλοιπους αγώνες για να προκριθούμε».
Σίλταλα: Το είχαμε ανάγκη
Ο ακραίος της Φιλανδίας Άντι Σίλταλα που πριν δύο σεζόν αγωνίστηκε στον Αρη δήλωσε: «Κάναμε πολύ καλό ξεκίνημα με καλή εμφάνιση και καλό σκορ. Ήμασταν πολύ καλοί σε υποδοχή, σερβίς και επίθεση. Μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Το είχαμε ανάγκη γιατί ο δεύτερος γύρος θα γίνει στην Ελλάδα. Ήξερα ότι το ελληνικό πρωτάθλημα τελείωσε αργά. Φαίνεται πως αυτό έχει επηρεάσει τους Ελληνες παίκτες. Πρέπει να εκμεταλευτούμε αυτή τη νίκη και να συνεχίσουμε το ίδιο καλά και στους υπόλοιπους αγώνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: