Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Στο κόκκινο το ταμείο των ελληνικών ομάδων

Ο Ολυμπιακός δήλωσε έστω και τελευταία στιγμή την ομάδα βόλεϊ Champions League της επόμενης περιόδου. Tα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ολυμπιακό να μην συμμετέχει στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου για οικονομικούς λόγους, διέψευσε κατηγορηματικά ο Ερασιτέχνης. 
Μία μέρα μετά την κατάκτηση του τίτλου, δημιουργήθηκε θέμα εκ των ουκ άνευ, με τον επίσημο Ολυμπιακό όμως, να υποστηρίζει πως κάτι τέτοιο δεν υφίσταται.  Παρόμοιος προβληματισμός υπήρξε και στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού. Τα οικονομικά προβλήματα ταλαιπωρούν όλους τους μεγάλους συλλόγους, παρόλα αυτά οι «πράσινοι», όπως άλλωστε έκανε και ο «αιώνιος» αντίπαλός τους έκαναν τη σχετική επιβεβαίωση. Αντιθέτως, δεν συνέβη το ίδιο και με τον Πανελλήνιο και τον ΠΑΟΚ, οι διοικούντες των οποίων αποφάσισαν να μη δηλώσουν την ομάδα στα Κύπελλα Ευρώπης της ερχόμενης περιόδου.Από την άλλη, δεδομένων των παραπάνω απουσιών, η ΕΑΠ ειδοποιήθηκε και κατέθεσε τα χαρτιά της έγκαιρα προκειμένου να μετάσχει στο Τσάλεντζ Καπ. 
Το σύνολο των αρνητικών δημοσιευμάτων για τον πρωταθλητή Ελλάδας προβλήθηκαν από Δημοσιοκάφρο πράσινων αισθημάτων που κατά καιρούς προσπαθεί να σπιλώσει οποιοδήποτε σωματείο ανταγωνίζεται τον Παναθηναϊκό.
Και στο πρόσφατο παρελθόν ο εξοστρακισμένος από το ποδόσφαιρο ημιμαθής δημοσιοκάφρος έχει  προσπαθήσει να δημιουργήσει παρόμοια αρνητική εικόνα για τα σωματεία του Ηρακλή, της ΕΑΠ και του Ολυμπιακού.  
Αν ησουν ικανός θα έγραφες για το έπος του Σισέ. Τι να κάνουμε κωστάκη σε πόνεσε πολύ το συνεχόμενο τρο(πεο) η  συνεχιζόμενη δημοσιογραφική αλητεία σου δεν  εμπόδισε το παλαμάρι του Ιβαν.

Χαρακτηριστική επίσης είναι η  απουσία ενημέρωσης για την  επιτυχία κατάκτησης  του τροπαίου από το σωματείου του Ολυμπιακού σε ιστοσελίδες δήθεν αμερόληπτες που κόπτονται για το ελληνικό βόλεϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: