Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Το σάπιο πρωτάθλημα του .... κώλου


Ζούμε στη χώρα των συγκρίσεων. Εσείς μας κάνατε να την βλέπουμε έτσι. Εσείς, όλοι οι «φωστήρες» του ελληνικού βόλεϊ που θέλετε το καλό του αθλήματος. Εσείς, που κάνατε τα στραβά μάτια στα περσινά επεισόδια της Πάτρας στο Final Four του Κυπέλλου, εσείς που δεν μιλήσατε για «ζούγκλα» όταν έτρεχε αίμα κάτω από το μάτι του Κουζούνη.
Εσείς που δεν ουρλιάξατε για τον τραυματισμό του συναδέλφου Σπύρου Βασιλάτου, ο οποίος δέχθηκε κινητό τηλέφωνο στο κεφάλι και πήγε στο νοσοκομείο. Το κουτάκι μπύρας είναι μάλλον πιο επικίνδυνο. Αλλά ξεχάσαμε, σε εκείνο το παιχνίδι έπαιζε ο Ηρακλής.
Ο Ηρακλής που έχει, όπως λέτε, δυσφημίσει το άθλημα, αλλά στο Ρέντη το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός δεν πραγματοποιήθηκε και αναβλήθηκε. Κάνατε λόγο για «ζούγκλα» για το Ηρακλής-ΕΑ Πατρών στο CEV και την Τετάρτη (12/5) που προπηλακίστηκαν παίκτες και το γήπεδο είχε διπλάσιο κόσμο απλά τονίσατε ότι φταίει η αστυνομία που δεν μερίμνησε.
Στο Ηρακλής-Άρης δεν έφταιγε η αστυνομία που δεν έκανε σωστό έλεγχο; Μόνο το ΤΑΠ Ηρακλής έφταιγε;
Μετά το Ηρακλής-Άρης ο ΠΑΣΑΠ έβγαλε ανακοίνωση για τον τραυματισμό του Ρουμελιώτη. Τώρα οι Ψάρρας, Λάππας, Πανταλέων, Ρουμελιώτης και Κουρνέτας (διοικητικό συμβούλιο) θα πράξουν αναλόγως; Ο ίδιος ο Ψάρρας δήλωσε ότι κινδύνεψε από προπηλακισμούς και φώναζε «Φτάνει πια».
Τώρα το πρωτάθλημα της Α1 δεν πάει πίσω; Τώρα πάλι ο Ηρακλής φταίει; Τώρα δεν υπάρχει κίνδυνος για την Εθνική; Τι θα λέγατε αν αναβαλλόταν παιχνίδι στη Μίκρα για τον ίδιο λόγο και τι είπατε τώρα;
Για όλους εσάς φταίει ο Ηρακλής για το κακό του ελληνικού βόλεϊ. Ο Ηρακλής που διαφήμισε το ελληνικό βόλεϊ όσο καμιά άλλη ομάδα. Με πέντε Final Four Τσάμπιονς Λιγκ, με τρεις τελικούς και με χιλιάδες κόσμου ανά την Ευρώπη.
Αυτόν τον Ηρακλή δεν τον θέλετε. Προτιμάτε να βλέπετε αναβολές, προπηλακισμούς, κινητά, τραυματισμούς, κέρματα, κροτίδες…  Αυτό το ελληνικό βόλεϊ προτιμάτε… τα κατευθυνόμενα blog juke box, τους ταχυδρόμους, τους δημοσιοκάφρους που εξοστρακίστηκαν στο βόλεϊ λόγω ανικανότητας, τους αθλητές με τη βαριά φανέλα και το ελαφρύ παντελονάκι, τους αιώνια παγκατους και δεύτερους αρχηγούς πρότυπα. Ντροπή σας ...σιωπήσατε για να μοιραστείτε ένα σάπιο και πρωτάθλημα ... το φετινό ρεζιλίκι της ευρώπης.

1 σχόλιο:

Anonymous είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΚΟΥΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ?