Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Κεκλεισμένων θυρών ο ΠΑΟ στον 5ο τελικό του βόλεϊ

Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε το ΤΑΠ Παναθηναϊκός «... για τα υβριστικά συνθήματα και τη ρίψη αντικειμένων και κροτίδας» στον πρώτο τελικό των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό για την Α1 ανδρών του βόλεϊ.
Αυτή ήταν η ποινή που επέβαλε στους «πράσινους» ο αθλητικός δικαστής της ΕΟΠΕ / ΕΣΑΠ, Δημήτρης Λευκός για την αναμέτρηση της 3ης Μαΐου στο κλειστό της Γλυφάδας.
Αυτό σημαίνει ότι το «τριφύλλι» θα υποδεχθεί χωρίς θεατές τους «ερυθρόλευκους» στον πέμπτο τελικό των πλέι οφ, αν φυσικά η σειρά φτάσει ως εκεί, αλλιώς η ποινή θα μεταφερθεί για την επόμενη περίοδο. Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να καταθέσει έφεση κατά της απόφασης.
Σε άλλες αποφάσεις του, ο αθλητικός δικαστής:
«Επέβαλε χρηματικό πρόστιμο ύψους 500 ευρώ στο ΑΣ Αρης / ΤΑΠ, για τα υβριστικά συνθήματα των οπαδών του κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στις 24 Απριλίου για το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών.
Επέβαλε χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ στο σωματείο Παναθηναϊκός ΑΟ, για τα υβριστικά συνθήματα των οπαδών του στον δεύτερο τελικό της Α1 γυναικών με τον Ολυμπιακό στις 29 Απριλίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: