Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Επέστρεψαν στο θρόνο τους

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, οι παίδες του Ηρακλή επέστρεψαν στο θρόνο τους. Οι παίκτες του Μιχάλη Κυριακού αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Ελλάδας νικώντας στον τελικό της Αθήνας τον Πανερυθραικό με 3-0 σετ και ολοκλήρωσαν έτσι μία ακόμα επιτυχημένη σεζόν.
Η κυανόλευκη αυτοκρατορία σάρωσε σχεδόν τα πάντα στην τελευταία δεκαετία, καθώς από το 2000 η ομάδα παίδων κατέκτησε τα οκτώ από τα δέκα πρωταθλήματα.
Ο προπονητής των νικητών, Μιχάλης Κυριακού, δήλωσε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που απέδειξαν ότι είναι οι καλύτεροι και πέτυχαν οκτώ νίκες χωρίς να χάσουν σετ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Στέλιο Ναβροζίδη που ήταν μαζί μας, τον Βαγγέλη Μπερμπέρογλου που δεν αφήνει τα παιδιά λεπτό και επίσης στην οικογένεια μου που κάνουν τέτοια υπομονή».
Από την πλευρά του ο έφορος του τμήματος, Βαγγέλης Μπερμπέρογλου, ο οποίος κατέκτησε τον 40ο τίτλο του, ανέφερε:
«Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τον προπονητή που απέδειξε πολλά και ανέβασε τον Ηρακλή ψηλά, εκεί που πρέπει να είναι. Ετοιμάζουμε την ομάδα της νέας δεκαετίας. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, την ψυχή του βόλεϊ του Ηρακλή, Στέλιο Ναβροζίδη που ήρθε να φροντίσει τα παιδιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: