Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Ηρακλής VS Kηφισιά

Ο Ηρακλής για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών υποδέχεται το Σάββατο 30/1 και ώρα σ 19.30 στο ΕΓ Μίκρας την ομάδα της Κηφισιάς. Μετά και τα άτυχα αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη μοναδικός στόχος για την ομάδα του Φρέντι Μπρουκς είναι να επιστρέψει στις επιτυχίες. Η προετοιμασία του Ηρακλή για τον αγώνα με την αθηναϊκή ομάδα θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το πρωί με μία χαλαρή προπόνηση.
Το ευχάριστο για τον προπονητή της ομάδας Φρέντι Μπρουκς είναι ότι κανείς από τους παίκτες του δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και έτσι θα τους έχει κανονικά όλους στη διάθεση του για το αυριανό παιχνίδι. Για το παιχνίδι με τη Κηφισιά ο τεχνικός του Γηραιού Φρέντι Μπροκς τόνισε: «Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που θα το χρησιμοποιήσουμε για προετοιμασία ενόψει του επαναληπτικού της Τετάρτης με την ΕΑΠ. Είναι ένα παιχνίδι που θέλει προσοχή όπως και τα περισσότερα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το ξέρουμε ότι η Κηφισιά θα έρθει χωρίς τον Όουενς αλλά και πάλι θέλει προσοχή γιατί είναι μία ομάδα που κάνει τεράστια προσπάθεια να σωθεί».
Για το νέο παίκτη που πήρε ο Ηρακλής ο Φρέντι Μπρουκς τόνισε: «Ο Ερέου είναι ένας πολύ καλός παίκτης και έρχεται για να μας βοηθήσει. Είναι έτοιμος και θα ενσωματωθεί κατ ευθείαν στην ομάδα». Τον γνωρίζω από τα παιχνίδια που έχει παίξει με τη Εθνική Βενεζουέλας και περιμένω πολλά από αυτόν τον αθλητή».  

Δεν υπάρχουν σχόλια: