Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Αρμενάκης: "Κλειδί η σοβαρότητα"

Eνας από τους παίκτες που βοήθησαν σημαντικά στη νίκη της ΕΑΠ Λουξ επί της ΑΕΚ ήταν ο διαγώνιος Απόστολος Αρμενάκης ο οποίος μπήκε στο τέταρτο σετ και βοήθησε ώστε να γίνει η ανατροπή.
Ο διεθνής παίκτης μίλησε στο «eapatron.gr»  τόσο για το παιχνίδι της ΑΕΚ όσο και για αυτό που έρχεται με τον Ολυμπιακό…
- Ποιο ήταν το κλειδί της νίκης επί της ΑΕΚ;
Α. Α.: «Πρώτα από όλα η νίκη αυτή ήταν πολύ σημαντική και καταλαβαίνουμε όλοι το γιατί. Ήδη έχουμε χάσει αρκετούς βαθμούς από ομάδες που είναι χαμηλότερα από εμάς στην βαθμολογία και δεν είχαμε άλλα περιθώρια. Πιστεύω το γεγονός ότι όλη η ομάδα αντιμετώπισε σοβαρά τον αγώνα, ήταν το κλειδί για τη νίκη επί της ΑΕΚ».
- Πως ένιωσες που είχες συμμέτοχη στη νίκη αυτή;
Α.Α. : «Χαίρομαι πάρα πολύ που η ομάδα κερδίζει και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος που μπόρεσα να την βοηθήσω μέσα στο γήπεδο για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα. Από την αρχή της χρονιάς, όποτε μου έχει ζητηθεί, προσπαθώ για το καλύτερο δυνατό ώστε η ΕΑΠ Λουξ να πετύχει τους στόχους της».
- Έρχεται το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Πως αντιμετωπίζει η ΕΑΠ Λουξ αυτό το παιχνίδι;
Α.Α.: «Όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια, έτσι και σε αυτό θα μπούμε για να πάρουμε τη νίκη. Βέβαια είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις τον πρωταθλητή Ολυμπιακό αλλά παίζουμε στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου απουσίαζα λόγω τραυματισμού και έχω ένα λόγο παραπάνω να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα».
* Η προετοιμασία της ΕΑΠ Λουξ ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, θα ξεκινήσει την Τρίτη (19/1).

Δεν υπάρχουν σχόλια: