Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

MVP η Ραντόσεβιτς

Η Μπογιάνα Ραντόσεβιτς αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια της 15ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών. Η Σέρβα ακραία κέρδισε 19 πόντους (1 άσος, 12/38 επ., 70% υπ., 6 μπλοκ) στη νίκη της ομάδας της επί του Ηρακλή με 3-1.
Η επικράτηση απέναντι στους Θεσσαλονικείς αποδείχθηκε για τη Ραντόσεβιτς ευκολότερη υπόθεση από τα μπλόκα των αγροτών, τα οποία μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας προσπαθούσε να προσπεράσει για να επιστρέψει στη Λάρισα, ύστερα από τη σύντομη επίσκεψή της στον σύζυγό της στη Βέροια. «Μου είπαν ότι οι αγρότες κλείνουν συχνά τους δρόμους και δημιουργούνται μεγάλα προβλήματα. Κάποια πράγματα στην Ελλάδα δεν τα καταλαβαίνω», μονολογούσε η 26χρονη παίκτρια, που έμαθε κάπου στο… Πλατύ την ανάδειξή της σε mvp.
«Είναι σημαντικός ο τίτλος, πιο σημαντική όμως ήταν η νίκη της ομάδας μου στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, μία νίκη που θέλαμε πολύ. Τις τελευταίες εβδομάδες περάσαμε μία κρίση, αλλά ευτυχώς βρήκαμε γρήγορα τη λύση και αρχίσαμε ήδη να παίζουμε καλύτερα. Νομίζω ότι κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι στον Ηρακλή και αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη. Πέρα από βαθμολογικά, αυτός ο αγώνας θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά, γιατί έχουμε χάσει παιχνίδια που έπρεπε και μπορούσαμε να κερδίσουμε. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και τις επόμενες αγωνιστικές και στις δύσκολες αναμετρήσεις που μας περιμένουν στην προσπάθειά μας να μείνουμε στην κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: