Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Πετρέας: «Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»

Σήμερα το απόγευμα ολοκληρώνεται η μίνι προετοιμασία των παικτών του ΑΡΗ Μαρμούρη ενόψει του τοπικού ντέρμπι με τον Ηρακλή το βράδυ του Σαββάτου στις 21:00, ενώ μετά το πέρας της προπόνησης ο τεχνικός των «κιτρίνων», Γιώργος Οικονομίδης, θα δείξει στους παίκτες του σε βίντεο τον προσεχή τους αντίπαλο.
Από την πλευρά του, ο κεντρικός του ΑΡΗ Μαρμούρη, Γιώργος Πετρέας, τόνισε για την επικείμενη αναμέτρηση με τον «γηραιό»: «Θέλουμε να πάρουμε μία ακόμα νίκη, την τέταρτη στην σειρά σε ελληνικό πρωτάθλημα και κύπελλο και να εκμεταλλευτούμε την καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, που βρισκόμαστε, μετά τα θετικά αυτά αποτελέσματα», για να προσθέσει: «Σίγουρα, το παιχνίδι αυτό δεν θα έχει καμία σχέση μ΄ αυτό του πρώτου γύρου, στο πλαίσιο του οποίου είχε τραυματιστεί κι ο Νίκος Ρουμελιώτης, γεγονός που σαφώς μας επηρέασε αρκετά στον τρόπο παιχνιδιού μας. Πέραν, όμως, του Ρουμελιώτη, ο ΑΡΗΣ Μαρμούρης έχει και δύο προσθήκες σε σχέση με την προηγούμενη αναμέτρηση, καθώς ο Σάμαρτζιτς κι ο Τσόλοβιτς ήρθαν στην ομάδα, ενώ ειδικά με την προσθήκη του λίμπερο, ο ΑΡΗΣ παρουσιάζει μία σαφώς διαφορετική εικόνα».
Επίσης, αναφορικά με το τι θα πρέπει να προσέξουν οι «κίτρινοι» στο παιχνίδι του αντιπάλου τους, ο 24χρονος κεντρικός της ομάδας είχε να πει: «Θα πρέπει να πιέσουμε τον Ηρακλή στο σέρβις του, αλλά και να εκμεταλλευτούμε ενδεχομένως την όποια αδυναμία έχει στην υποδοχή του. Από την άλλη πλευρά, όμως, θα πρέπει πρώτα απ΄ όλα να προσέξουμε εμείς τον τρόπο παιχνιδιού μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι καθ΄ όλη την διάρκεια του ματς και φυσικά να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και συνεπώς θα έχουμε την στήριξη του κόσμου μας», ενώ δεν παρέλειψε να στείλει κι ένα μήνυμα στους φίλους του ΑΡΗ: «Περιμένουμε τους φιλάθλους της ομάδας να έρθουν στο γήπεδο και να μας στηρίξουν, γιατί έχουμε ανάγκη την παρουσία τους κι εμείς θα προσπαθήσουμε να τους ανταμείψουμε με τον καλύτερο τρόπο. Εξάλλου, το γήπεδο των Βασιλικών είναι μία «καυτή» έδρα και θα έχουμε την ευκαιρία να το αποδείξουμε για μία ακόμα φορά».
Τέλος, ο Γιώργος Πετρέας σχολίασε και την σημερινή κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, που έφερε τον ΑΡΗ Μαρμούρη αντιμέτωπο με τον Ηρακλή, σ΄ ένα αγώνα που θα γίνει στις 10/2: «Θεωρώ ότι ήταν μία καλή κλήρωση για εμάς και σίγουρα το θετικό είναι ότι θ΄ αγωνιστούμε στην έδρα μας. Προέχει, όμως, πρώτα το ματς του πρωταθλήματος κι αυτά που ακολουθούν μέχρι τα μέσα του Φλεβάρη και στη συνέχεια θα σκεφτούμε το κύπελλο».

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

«Το ΤΑΠ ΑΡΗΣ ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ καλεί όλους τους φιλάθλους της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθειά της στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στο κλειστό γήπεδο των Βασιλικών το βράδυ του Σαββάτου (23/1/2010) στις 21:00 για την 16η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Όπως σε κάθε αγώνα, έτσι και σ΄ αυτόν, ο κόσμος του ΑΡΗ καλείται να παραβρεθεί στο γήπεδο για να βοηθήσει το έργο της αγαπημένης του ομάδας, αποφεύγοντας ωστόσο να παρεκτραπεί»

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών

Σάββατο (23/1): Βασιλικά, 21.00: ΑΡΗΣ Μαρμούρης-Ηρακλής (Μιχελινάκης-Δεληκωστίδης), Λαμίας, 19.00 (Star Κεντρικής Ελλάδος): Λαμία-ΠΑΟΚ (Ρουσάκης-Μουλά).
Κυριακή (24/1): ΕΑΠ, 17.00 (Novasports 4): ΕΑΠ-Ολυμπιακός (Θεμελής-Πανούτσος), Γλυφάδας, 19.00: Παναθηναϊκός-Πανελλήνιος (Μυλωνάκης-Βαρθαλίτης), Καλαμαριάς, 18.00: Απόλλων Κ.-ΑΕΚ (Αμασιάδης-Καραμπαλάσης).
Δευτέρα (25/1): Ζηρινείου, 19.00: Κηφισιάς-Φοίνικας Σύρου (Ράπτης-Πετούσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: