Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Ρουμελιώτης: «Θα ματώνουν οι αντίπαλοι»

Στα στούντιο του ΑΡΗΣ FM 92,8 και στην εκπομπή «Η Ώρα του Ερασιτέχνη» φιλοξενήθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο διεθνής διαγώνιος του ΑΡΗ Μαρμούρη, Νίκος Ρουμελιώτης.
Αρχικά, ο έμπειρος αθλητής των «κιτρίνων» αναφέρθηκε στον πρώτο επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό συλλόγου στην Ελλάδα, στον ΑΡΗΣ FM 92,8, λέγοντας χαρακτηρισικά : «Λίγες ομάδες στην Ευρώπη έχουν δικό τους μέσο. Ο ΑΡΗΣ ξεχωρίζει και πρωτοπορεί με αυτήν την κίνηση και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».
Αναφορικά με την ανάκαμψη της ομάδος στις τελευταίες αγωνιστικές τόνισε: «Από την αρχή είχα μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα και έκανα θετικές δηλώσεις. Μετά ήρθε ο τραυματισμός μου και κάναμε επτά συνεχόμενες ήττες, όμως, και πάλι πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε τους στόχους μας πραγματικότητα», για να συνεχίσει, τονίζοντας: «Ο κόσμος κάπου εκεί άρχισε να μας αμφισβητεί. Και μετά ήρθε η ήττα από τον ΠΑΟΚ, η οποία ήταν ένα μεγάλο χαστούκι για εμάς και ξέρω ότι όλα τα παιδιά πληγώθηκαν και πείσμωσαν. Αυτό φάνηκε στα επόμενα παιχνίδια, γιατί ο τρόπος που παίζουμε πια φοβίζει».
Σχετικά με το κλίμα που επικρατεί μέσα στην ομάδα σημείωσε: «Όλα τα παιδιά είναι ΑΡΗΣ κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Με έκαναν να πονάω την φανέλα. Τώρα πια έχουν αλλάξει τα πράγματα. Όποια ομάδα έρχεται στην έδρα μας θα «ματώνει» αν θέλει να μας κερδίσει».
Ερωτηθείς για το πώς αντιμετώπιζε τις ήττες η ομάδα, ο Νίκος Ρουμελιώτης υπογράμμισε: «Πραγματικά στενοχωριόμασταν πολύ. Η προσπάθεια που γίνεται από τα παιδιά μέσα στο γήπεδο είναι εξαιρετική και θέλω να πω ότι τα παιδιά με τραβάνε κι όχι εγώ αυτούς. Αυτοί με κάνουν να "σκυλιάζω" και να θέλω να κερδίζουμε». Επίσης, όσον αφορά τη νίκη του ΑΡΗ Μαρμούρη επί της Λαμίας είπε: «Αρχικά ίσως κάποιοι θεώρησαν ότι ήταν εύκολος αντίπαλος. Όμως δεν ήταν έτσι. Και μάλιστα ο ίδιος ο πρόεδρος του Α.Σ., ο κ. Νίκος Παπαδόπουλος, ήρθε μετά τη νίκη και μας έδωσε συγχαρητήρια για την προσπάθεια μας, γιατί είδε πόσο δύσκολος αγώνας ήταν. Θεωρώ ότι ανέβηκε η ψυχολογία μας και κάτι καλό θα γίνει παρακάτω. Θέλουμε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας», ενώ για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή στο θεσμό του κυπέλλου, επεσήμανε: «Θα ήθελα να ζητήσω και μέσω του ραδιοφώνου να γίνει ο αγώνας σε κάποιο μεγαλύτερο γήπεδο, ώστε να χωρέσει ο λαός του ΑΡΗ. Το μόνο σίγουρο που μπορώ να σας πω είναι ότι ο Ηρακλής θα περάσει πολύ δύσκολα εκείνο το απόγευμα». Επιπλέον, σχετικά με την επόμενη αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία ανέφερε: «Σε κάθε προπόνηση δουλεύουμε σκληρά. Κοιτάμε μόνο το παιχνίδι με τη Λαμία, όπου θέλουμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς της νίκης . Αλλά πρέπει να αποδείξουμε ότι ΑΡΗΣ είναι μεγάλη ομάδα».
Ο Νίκος Ρουμελιώτης δεν παρέλειψε ν΄ αναφερθεί και στη διοίκηση του ΑΡΗ και το ενδεχόμενο επέκτασης του συμβολαίου του: «Έχω εντυπωσιαστεί από τη διοίκηση.
Πιστεύουν στους αθλητές που έχουν και μας στηρίζουν. Ειδικά μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ περίμενα άλλες αντιδράσεις . Κι εμείς τους το ανταποδίδουμε με τις νίκες που κάνουμε» και συμπλήρωσε: «Έχω μιλήσει με τον πρόεδρο. Είναι μεγάλη μου τιμή να έρχεται στη μέση της περιόδου και να μου προτείνει επέκταση συμβολαΊου. Θεωρώ ότι δεν θα αλλάξει κάτι απλά θέλω πρώτα να πετύχουμε τους στόχους μας ως ομάδα».
Τέλος, ο διεθνής διαγώνιος της ομάδας μας έστειλε το δικό του μήνυμα στον λαό του ΑΡΗ: «Θέλω να ξέρουν ότι είμαι περήφανος που έφυγα από τον Ολυμπιακό και αγωνίζομαι στον ΑΡΗ. Είμαι περήφανος που τους βλέπω στο γήπεδο. Θα τους κάνουμε να χαμογελάνε. Πρέπει να ξέρουν ότι μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ κάθε νίκη που φέρνουμε είναι μια συγνώμη. Νιώθω ντροπή για εκείνο το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: