Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Panathinaikos volley news - "Να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις"

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις με το μυαλό των "πρασίνων" να βρίσκεται στον αγώνα του Πρωατθλήματος την Κυριακή στις 7μ.μ στο κλειστό της Γλυφάδας κόντρα στον Πανελλήνιο για την 16η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ Ανδρών.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στην ομάδα του Στέλιου Καζάζη με τις προπονήσεις να έχουν πλήρη απαρτία. Για τον αγώνα της Κυριακής με τον Πανελλήνιο, το λίμπερο του Παναθηναϊκού, Αχιλλέας Παπαδημητρίου σχολίασε: "Παίζουμε με μια ομάδα που είναι από τις καλύτερες στο πρωτάθλημά μας, διαθέτει έναν έμπειρο και πολύ καλό πασαδόρο και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Από την πλευρά μας θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις αλλά και να παραμείνουμε στην κορυφή".
Τέλος, ο άσος του "τριφυλλιού" έκανε και κάλεσμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού: "Ελπίζουμε να έρθει να μας βοηθήσει ο κόσμος γιατί τον χρειαζόμαστε ενόψει και της δύσκολης συνέχειας αλλά και για να χαρεί μαζί μας την μέχρι τώρα καλή πορεία της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη".
***Με ανακοίνωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της, η Ντιναμό Μόσχας προσκάλεσε τους οπαδούς της ομάδας της να γεμίσουν τις εξέδρες του "Sport Palace Dinamo" στο πρώτο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, το οποίο και όρισαν για την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 19:00. Η επιβεβαίωση της ημερομηνίας αναμένεται από την επίσημη ιστοσελίδα της CEV την προσεχή Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: