Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Η διοίκηση της ΕΑΠ Λουξ ευχαριστεί τον κόσμο

Η διοίκηση της ΕΑΠ Λουξ ανακοινώνει τα εξής: «Όλοι οι άνθρωποι της διοίκησης της ΕΑΠ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια τους Πατρινούς φιλάθλους για την αθρόα προσέλευση τους στο γήπεδο και την καθόλα άψογη συμπεριφορά τους στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό. Παράλληλα απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους Πατρινούς φιλάθλους να υποστηρίξουν το ίδιο θερμά την ομάδα μας στο καθοριστικό παιχνίδι με τον Ηρακλή, που θα διεξαχθεί το βράδυ (20.00) της Τετάρτης, στο γήπεδο Δ. Τόφαλος, στο πλαίσιο της γ΄ φάσης του Cev Cup».


Γκαράς: «Κρατήσαμε την υποδοχή»
Ο λίμπερο της ΕΑΠ Λουξ μιλώντας για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, σημείωσε: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη γιατί κερδίσαμε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός έστω και αν αγωνίστηκε χωρίς τον Μίλκοβιτς. Κρατήσαμε την υποδοχή μας στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πιστεύω ότι επικρατήσαμε δίκαια. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ τους φιλάθλους που ήρθαν σήμερα στο γήπεδο και μας βοήθησαν τόσο και ελπίζω να συμβεί το ίδιο και στο παιχνίδι με τον Ηρακλή που είναι πολύ κρίσιμο και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη».
* Η προετοιμασία της ΕΑΠ Λουξ ενόψει του αγώνα με τον Ηρακλή ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας, στο «Δ. Τόφαλος», με τον τεχνικό Γιώργο Χριστόπουλο να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: