Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Αύριο ο πρώτος εμφύλιος ΕΑΠ Λουξ - Ηρακλής για το CEV Cup


Η ώρα για τις Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις ΕΑΠ Λουξ - Ηρακλή έφτασε και το πρώτο ραντεβού των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για αύριο το βράδυ (20.00) στο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας.
«Το παιχνίδι με τον Ηρακλή είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο, παίζουμε με μια δυνατή και πάνω από όλα έμπειρη ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οπότε είναι δεδομένο ότι έχουμε πολύ δύσκολο έργο...», είπε ο τεχνικός των Αχαιών Γιώργος Χριστόπουλος και συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι το 1ο παιχνίδι που θα γίνει στην Πάτρα είναι ιδιαίτερα καθοριστικό για την ομάδα που θα πάρει την πρόκριση και για αυτό το λόγο θα τα δώσουμε όλα ώστε να πάρουμε τη νίκη και εφόσον μπορούμε να κυνηγήσουμε και ένα καλό σκορ. Ελπίζω και σε αυτό το παιχνίδι οι Πατρινοί φίλαθλοι να έρθουν στο γήπεδο και να δώσουν βροντερό παρόν ώστε να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στη νίκη».
Στην αποστολή της Πατρινής ομάδας o τεχνικός Γιώργος Χριστόπουλος, συμπεριέλαβε τους: Χ. Ριβέρα, Μ. Γιορντάνοφ, Α. Ζέκοφ, Ι. Ροντρίγκεθ, Μ. Κόβατς, Χ. Κίτσιο, Γ. Λιβαθηνό, Δ. Γκαρά, Π. Πέτρογλου, Ν. Καραγκιόζη, Α. Αρμενάκη και Γ. Κιτσαντά.
Χωρίς προβλήματα έφτασε στην πρωτεύουσα της Αχαΐας και η αποστολή των κυανόλευκων, με τον Φρέντι Μπρουκς να τονίζει:
«Πιστεύω ότι μετά και το άσχημο παιχνίδι που κάναμε με τον Άρη τα παιδιά θα είναι πιο συγκεντρωμένα και θα παίξουν καλύτερα. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο. Πάντα όταν παίζεις ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι το κίνητρο είναι διαφορετικό. Δεν έχεις την πολυτέλεια να κάνεις λάθη. Είναι παιχνίδια που δεν ξανάρχονται. Νομίζω ότι τα παιδιά το έχουν καταλάβει αυτό και θα παίξουν πολύ καλύτερα από ότι στον αγώνα του πρωταθλήματος με την ΕΑΠ».
Σε ερώτηση για τον αντίπαλο ο τεχνικός του Γηραιού τόνισε: «Μπορεί η Πάτρα να μην ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα αλλά τώρα διανύει περίοδο φόρμας και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα που φέρνει. Είναι μία ομάδα πολύ δυνατή με πολύ επικινδύνους παίκτες».
* Τα εισιτήρια του αγώνα της ΕΑΠ Λουξ με τον Ηρακλή κοστίζουν 5 ευρώ και θα πωλούνται από νωρίς έξω από το «Δ. Τόφαλος».
* Το παιχνίδι της ΕΑΠ Λουξ με τον Ηρακλή θα σφυρίξουν ο Σλοβένος Γιουρί Στέγκναρ και ο Ιταλός Λούκα Σομπρέρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: