Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Οικονομίδης: «Μεγαλώνουμε την αξιοπιστία μας»

Ο προπονητής του ΑΡΗ Μαρμούρη, Γιώργος Οικονομίδης μίλησε στον ΑΡΗΣ FM 92,8 και στην εκπομπή «Σέντρα στην ενημέρωση» για την πορεία που σημειώνει η ομάδα και την κατάκτηση των στόχων της.
Αρχικά τοποθετήθηκε για την νίκη επί του Ηρακλή, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Ο Ηρακλής είναι μία καταξιωμένη ομάδα στον χώρο του αθλήματος και σαφώς μία τέτοια νίκη δίνει άλλο πρεστίζ σε εμάς», ενώ σχετικά με τα θετικά αποτελέσματα που παίρνει η ομάδα τόνισε: «Ήρθαν κάποια αποτελέσματα που έπρεπε να τα πάρουμε στον 1ο γύρο. Με κάποιες κινήσεις που κάναμε στο ρόστερ καταφέραμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Η ομάδα πάλευε και προσπαθούσε από την αρχή του πρωταθλήματος και φυσικά το ίδιο κάνει και τώρα. Τα παιδιά αγωνίζονται με πάθος και το σίγουρο είναι ότι αν συνεχίσουμε έτσι θα είμαστε εντός των προσδοκιών μας».
Όσον αφορά το μπάτζετ της ομάδος και τον ρόλο που έπαιξε στη βελτίωση της εικόνας της ανέφερε: «Τα χρήματα δεν έχουν καμία σημασία. Δεν παίζουν τα χρήματα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά οι παίκτες», ενώ τέλος ο τεχνικός των «κιτρίνων» αναφέρθηκε στον διττό στόχο της ομάδας για το πρωτάθλημα και το κύπελλο: «Στόχος μας είναι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Ισοβαθμούμε με τη Λαμία στην 5η θέση και θέλουμε τη νίκη για να πάρουμε το προβάδισμα. Μετράει πολύ η πρόσφατη νίκη που κάναμε επί της Λαμίας, αφού αυτή μας δίνει άλλη ψυχολογία για τη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: