Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ MVP της 16ης αγωνιστικής

Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ της ΕΑ Πατρών Λουξ αναδείχθηκε Πολυτιμότερος Αθλητής (MVP) της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Βόλεϊ Α1 ΟΠΑΠ 2009-2010. Ο Βούλγαρος διαγώνιος των Αχαιών σημείωσε 20 πόντους με 19/30 επιθέσεις, 1 άσο, στη νίκη της ομάδας του με 3-0 επί του Ολυμπιακού.
«Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα αυτή την ατομική διάκριση γιατί στο μυαλό μου σε κάθε παιχνίδι υπάρχει μόνο η σκέψη για τη νίκη της ομάδας, αλλά σίγουρα το γεγονός ότι η επιτυχία της ΕΑΠ Λουξ κόντρα στον Ολυμπιακό συνδυάστηκε με την ανάδειξη μου ως MVP είναι ότι το καλύτερο», τόνισε στο volleyleague.gr ο Βούλγαρος άσος και συμπλήρωσε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:
«Τα έξι παιχνίδια που απομένουν για τη λήξη της κανονικής περιόδου είναι πάρα πολλά και κανείς δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις για την τελική κατάταξη της ομάδας. Εμείς, σίγουρα είμαστε σε καλή κατάσταση και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, αλλά είμαι σίγουρος ότι η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο δύσκολη. Αν κάνουμε το 6 στα 6 λογικά θα είμαστε πρώτοι, αλλά τη φετινή χρονιά δεν υπάρχει εύκολο ματς κι αν δεν παίξεις καλά, τότε θα χάσεις».
Με την ΕΑΠ να μην έχει ξεκινήσει καλά την σεζόν, η αλήθεια είναι ότι η κρίση του περασμένου Νοεμβρίου μοιάζει με μια μικρή κακή παρένθεση κι όπως παραδέχεται ο αριστερόχειρας άσος: «Πριν ξεκινήσει η σεζόν είχα πει ότι οι ομάδες δεν φτιάχνονται πατώντας έναν διακόπτη, αλλά θέλουν χρόνο. Χρόνο για να μάθει ο ένας τον άλλον, για να βρεθεί ένας συγκεκριμένος τρόπος παιχνιδιού και να μοιραστούν οι ρόλοι μέσα στο γήπεδο. Εμείς περάσαμε αυτό το μεταβατικό διάστημα και τώρα είμαστε μια πραγματικά καλή ομάδα».
Οσον αφορά τον αυριανό πρώτο εμφύλιο με τον Ηρακλή για το Κύπελλο Συνομοσπονδίας ο Μπόμπι επισήμανε: «Αυτό το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με το παιχνίδι πρωταθλήματος που είχαμε κερδίσει εύκολα. Είναι μια άλλη ιστορία και είμαι σίγουρος ότι θα είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα, αλλά ελπίζω ότι θα παίξουμε το ίδιο καλά και αποφασιστικά όπως και με τον Ολυμπιακό»

Δεν υπάρχουν σχόλια: