Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Χριστόπουλος: ""Eχει ιδιαιτερότητες ο αγώνας με Ολυμπιακό"

Συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό και ενόψει του αγώνα του Cev Cup με τον Ηρακλή, παρέθεσαν στους εκπροσώπους του τύπου, το μεσημέρι της Παρασκευής (22/1) ο τεχνικός της ΕΑΠ Λουξ, Γιώργος Χριστόπουλος και ο πασαδόρος Γιάννης Λιβαθηνός.
Ο Πατρινός τεχνικός ξεκίνησε τις δηλώσεις με το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό, αναφέροντας: «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έχει ιδιαιτερότητες, θέλει πολύ μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση καθόλη την διάρκεια του, αν χαλαρώσουμε έστω και λίγο, τότε δεν θα έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Φέτος θέλουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω στο ελληνικό πρωτάθλημα και νομίζω ότι έχουμε δυνατότητες σαν ομάδα για να το πετύχουμε. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι πολύ δύσκολο, δεν είναι τυχαίο ότι έχει προκριθεί στις 12 καλύτερες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ. Και σε αυτό το παιχνίδι θέλουμε την βοήθεια του κόσμου η οποία σε κάθε παιχνίδι είναι σημαντική».
Σε ερώτηση για το γεγονός ότι η ΕΑΠ Λουξ δεν έχει κερδίσει ποτέ τον Ολυμπιακό μέσα στην Πάτρα, ο Γιώργος Χριστόπουλος απάντησε: «Σε αυτά τα παιχνίδια οι έδρες δεν παίζουν ιδιαίτερο ρόλο και αυτό φαίνεται και από τα μεταξύ μας παιχνίδια με τον Ολυμπιακό τον οποίο έχουμε κερδίσει 3 φορές στην έδρα του. Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε και το γεγονός ότι δεν έχουμε κερδίσει τον Ολυμπιακό είναι ένα δέλεαρ για εμάς».
Ο τεχνικός της ΕΑΠ Λουξ αναφέρθηκε και στον 1ο Ελληνικό "εμφύλιο" του Cev Cup με τον Ηρακλή που θα γίνει την Τετάρτη (27/1) στο «Δ. Τόφαλος».
«Ο Ηρακλής είναι μια μεγάλη ομάδα του Ευρωπαϊκού βόλεϊ και έχει μεγάλη ιστορία οπότε είναι δεδομένο ότι έχουμε πολύ δύσκολο έργο. Εμείς δειλά δειλά κάνουμε τα πρώτα μας βήματα στην Ευρώπη, πέρσι πραγματοποιήσαμε μια καλή πορεία στο Challenge Cup και μπορεί κάποιον να είπαν ότι ήταν τυχαία αλλά και φέτος έχουμε ξεκινήσει καλά και στο Cev Cup. Πιστεύω ότι το πρώτο παιχνίδι με τον Ηρακλή είναι καθοριστικής σημασίας. Θα πρέπει να πραγματοποιήσουμε καλή εμφάνιση και να πάρουμε τη νίκη με όσο το δυνατόν καλύτερο σκορ αφού μας περιμένει πολύ δύσκολο έργο στην ρεβάνς καθώς ο Ηρακλής έχει πολύ καυτή έδρα. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε εμείς καλά και να μην έχουμε τραυματισμούς οι οποίοι μας φέρνουν πίσω».
Στη συνέχεια μίλησε ο Γιάννης Λιβαθηνός ο οποίος πρώτα τοποθετήθηκε για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, λέγοντας: «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι σαφώς ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά είναι ένα ακόμα παιχνίδι πρωταθλήματος που θέλουμε τη νίκη για να διατηρούμε ψηλά στην βαθμολογία. Στο πρωτάθλημα υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα και τα πάντα είναι ανοιχτά. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, στις δυο ομάδες αγωνίζονται σπουδαίοι παίκτες και καλούμε τον κόσμο να έρθει να απολαύσει πλούσιο θέαμα και να μας βοηθήσει να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα».
Ο Πατρινός πασαδόρος αναφέρθηκε και στο Ευρωπαϊκό παιχνίδι με τον Ηρακλή, σημειώνοντας: «Το παιχνίδι με τον Ηρακλή είναι πολύ δύσκολο αλλά εμείς οι παίκτες κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια θα ασχοληθούμε με τον Ηρακλή».

Στο Κύπελλο με τον Φοίνικα Σύρου

Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. η κλήρωση της β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας όπου συμμετέχει η ΕΑΠ Λουξ η οποία κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Φοίνικα Σύρου σε νοκ άουτ παιχνίδι που θα γίνει στις 10 Φεβρουαρίου στην Σύρο.
«Το μόνο μας πρόβλημα στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Φοίνικα Σύρου είναι η μετακίνηση αφού συνεχόμενα μακρινά ταξίδια και αυτό λέω όχι γιατί ο Φοίνικας δεν είναι καλή ομάδα αλλά πιστεύω ότι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες και αν είμαστε σοβαροί θα πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση» ήταν το σχόλιο του Γιώργου Χριστόπουλου σχετικά με την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας.


* Το μεσημέρι (12.30) του Σαββάτου (23/1), στο κέντρο της Πάτρας και την Πλατεία Γεωργίου, το τμήμα μάρκετινγκ της ΕΑΠ Λουξ έχει ετοιμάσει μια ειδική εκδήλωση ενόψει των δυο επόμενων αγώνων της Πατρινής ομάδας με Ολυμπιακό και Ηρκλή. Κατά την διάρκεια της εκδήλωση θα δώσουν το παρόν παίκτες της ΕΑΠ Λουξ οι οποίοι θα παίξουν με τα μικρά παιδιά και παράλληλα θα μοιράσουν πλούσια δώρα στους περαστικούς.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει ειδικό περίπτερο όπου θα πωλούνται εισιτήρια του αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό. Να σημειωθεί ότι όποιος αγοράσει εισιτήρια για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, τότε θα αποκτήσει και μια πρόσκληση για δύο άτομα τα οποία θα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν το παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: