Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Κρίνεται ο πρωταθλητής εφήβων στην ΕΠΕΣΘ


Μήνας τελικών θα είναι ο Φεβρουάριος για τις αναπτυξιακές διοργανώσεις της ΕΠΕΣΘ, καθώς τα πρωταθλήματα της Ενωσης βαδίζουν προς την κορύφωσή του. Η αρχή θα γίνει με το Φάιναλ Φορ του πρωταθλήματος Εφήβων, που θα διεξαχθεί στο ΕΓ Μίκρας στις 31 Ιανουαρίου και 1 Φεβρουαρίου. Τον φετινό τίτλο, καθώς και την δεύτερη που οδηγεί επίσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, θα διεκδικήσουν ο Επίκουρος Πολίχνης, που τερμάτισε πρώτος στην κανονική περίοδο, ο Ηρακλής, ο Αίας Ευόσμου και ο Αρης. Το πρόγραμμα :
Κυριακή, 31/1: 18.00 Επίκουρος - Αρης, 20.00 Ηρακλής - Αίας. ΔΕΥΤΕΡΑ 1/2: 19.00 Μικρός Τελικός, 21.00 Τελικός.
Θα ακολουθήσει, στις 15 και 17 Φεβρουαρίου, το Φάιναλ Φορ των Νεανίδων, που θα διεξαχθεί στο ΕΓ Μίκρας 2 και στο οποίο έχουν προκριθεί ο Ηρακλής, ο Εαρινός, ο Αρης και το Πειραματικό. Το πρόγραμμα:
Τρίτη, 16/2: 18.30 Ηρακλής - Πειραματικό, 20.30 Εαρινός - Αρης. ΤΕΤΑΡΤΗ 17/2: 18.30 Μικρός Τελικός, 20.30 Τελικός.
* Το πρωτάθλημα Παίδων οδεύει και αυτό προς το τέλος του, αφού απομένει μία αγωνιστική για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος, ενώ στο πρωτάθλημα Κορασίδων πρόκειται να διεξαχθούν οι προημιτελικοί, που θα αναδείξουν τις τέσσερις ομάδες του Φάιναλ Φορ.
* Ολοκληρώθηκε η προημιτελική φάση του Κυπέλλο Ανδρών της ΕΠΕΣΘ, και την πρόκρισή τους στο αντίστοιχο Φάιναλ Φορ εξασφάλισαν η εφηβική ομάδα του Ηρακλή, η ΜΕΝΤ, η ΧΑΝΘ και ο Αίας Ευόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: