Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Έκοψαν την πίτα τους στον ΗΡΑΚΛΗ



Με πρωτοβουλία της Λέσχης Φϊλων Βόλει Ηρακλή και σε συνεργασία με τη διοίκηση του ανδρικού και το γυναικείου τμήματος Ηρακλή το βράδυ της Τρίτης, πραγματοποιήθηκε σε γνωστό μαγαζί της Θεσσαλονίκης «La scala» η καθιερωμένη κοπή της πίτας για τη νέα χρονιά. Ευχή όλων βέβαια η νέα χρονιά να έχει χρώμα «κυανόλευκο». Υγεία και πολλές επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη ήταν το σύνθημα που κυριαρχούσε στην αίθουσα που φιλοξενήθηκε η όμορφη εκδήλωση.

Άξιος οικοδεσπότης της βραδιάς ο πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Βόλει Ηρακλή Αντώνης Αρτακιανός που μαζί με τον πρόεδρο του ΤΑΠ Γιώργο Μανωλόπουλο, και τον υπεύθυνο των τμημάτων υποδομών και του γυναικείου τμήματος Βαγγέλη Μπερμπέρογλου ανέλαβαν να κόψουν τις πίτες . Μία για τη Λέσχη Φίλων και από μία για την ανδρική και τη γυναικεία ομάδα του Ηρακλή. Στην πίτα που έκοψε η Λέσχη το φλουρί έπεσε στα τμήματα υποδομής του Ηρακλή Βαγγέλη Μπερμπέρογλου. Τυχερός από την ανδρική ομάδα ήταν ο νεαρός Χρυσόστομος Κολτσιάκης ενώ το άλλο φλουρί έπεσε στον προπονητή της γυναικείας ομάδας Θανάση Στράντζαλη. Τα φλουριά αντιστοιχούσαν σε μία χρυσή λίρα την οποία παρέλαβαν οι τυχεροί.

Εκτός από το προεδρείο της Λέσχης Φίλων Βόλει το παρών έδωσαν και όλα τα μέλη της. Από πλευράς Ηρακλή το παρών στην όμορφη εκδήλωση έδωσαν ο πρόεδρος του ΓΣ Ηρακλή Δημήτρης Τριανταφύλλου, ο πρόεδρος του ΤΑΠ Γιώργος Μανωλόπουλος, οι κ.κ Κωνσταντίνος Γωγάκος, Νίκος Αρταβάνης, Γιώργος Παπαβασιλείου, Βαγγέλης Μπερμπέρογλου, Αθανάσιος Σιάγας, Κωνσταντίνος Μοσχόπουλος, Μιχάλης Μηνιάδης, Κωνσταντίνος Ιωακειμίδης καθώς και πλήθος κόσμου από την οικογένεια του Γηραιού. Τη διαιτησία εκπροσώπησε ο κ Γεωργιάδης του Συνδέσμου Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο πρόεδρος του ΤΑΠ Γιώργος Μανωλόπουλος αφού ευχήθηκε αρχικά καλή χρονιά σε όλους δήλωσε: « Η ομάδα συνεχίζει την προσπάθεια της και είναι εντός στόχων και στο Ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Σε ένα πρωτάθλημα εξαιρετικά δύσκολο καθώς τέσσερις ομάδες για πρώτη φορά βρίσκονται τόσο κοντά στη βαθμολογία. Στόχος μας είναι να προκριθούμε στην επόμενη φάση στην Ευρώπη για να φθάσουμε στο φάιναλ φορ έτσι ώστε να βρεθούμε μπροστά σε μία νέα πρόκληση. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος αλλά πιστεύω πως είμαστε στη σωστή κατεύθυνση με τη παρουσία του Φρέντι Μπρουκς στο πάγκο της ομάδας ο οποίος θα έχει τη στήριξη της διοίκησης στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει».

Το εγκώμιο του Φρέντι Μπρουκς έπλεξε και ο πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Βόλει Ηρακλή καθώς τόνισε: «Στον πρόσωπο του Φρέντι Μπρουκς βλέπουμε τον προπονητή των επόμενων 10 ετών του Ηρακλή. Ελπίζουμε ο πρώτος Ευρωπαϊκός τίτλος να φέρει τη σφραγίδα του. Η Λέσχη, η διοίκηση και οι φίλαθλοι του Ηρακλή θα είναι στο πλευρό της ομάδας για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί νέες επιτυχίες. Συγκρατημένος ο προπονητής του Ηρακλή Φρέντι Μπρουκς μίλησε για τη δουλειά που γίνεται ώστε η ομάδα να δείξει ακόμα καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια : «Είναι νωρίς να μιλάμε ακόμα για τίτλους. Προέχει η ομάδα να διορθώσει τις αδυναμίες της, να δουλέψει πολύ για να είναι έτοιμη για τη δύσκολη συνέχεια». Ενώ για το δύσκολο έργο που ανέλαβε τόνισε: «Σίγουρα είναι δύσκολο για ένα παίκτη να σταματάει την καριέρα του και να αναλαμβάνει δεύτερος προπονητής και ξαφνικά πρώτος. Το φορτίο είναι βαρύ αλλά από την πλευρά μου υπάρχει θέληση και θα κάνω ότι μπορώ για το καλό του Ηρακλή. Την τιμητική του είχε το γυναικείο που στην πρώτη του εμφάνιση μετά από χρόνια στα Ευρωπαικά σαλόνια βρίσκεται στη φάση των «16» της διοργάνωσης και στη τρίτη θέση της βαθμολογίας. Για αυτό και ακριβώς ο Βαγγέλης Μπερμπέρογλου ζήτησε από τον κόσμο του Ηρακλή να στηρίξει τα κορίτσια στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ουκρανική ομάδα που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα στο ΕΓ Μίκρας.Εξάλλου η επιλογή της ημερομηνίας για την κοπή της πίτας δεν επιλέχτηκε τυχαία αφού από την επόμενη εβδομάδες τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες θα έχουν υποχρεώσεις και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: