Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Οικονομίδης: «Θα δώσουμε το 100% για την πρόκριση»

Για την Λαμία αναχωρεί σήμερα το απόγευμα με τρένο η αποστολή του ΑΡΗ Μαρμούρη ενόψει της αναμέτρησης του κυπέλλου το απόγευμα της Τετάρτης κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας (στις 19:00). Ο τεχνικός του συλλόγου, Γιώργος Οικονομίδης, συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή για τον αγώνα τον Σέρβο ακραίο των «κιτρίνων», Νίκολα Κοβάσεβιτς, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι για το πρωτάθλημα με τον Φοίνικα Σύρου, εξαιτίας ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στη μέση του.
Ο τεχνικός των «κιτρίνων» σε δηλώσεις του για το αυριανό ματς τόνισε: «Είναι ένας αγώνας νοκ-άουτ κι ως εκ τούτου θέλουμε τη νίκη που θα μας οδηγήσει στην επόμενη φάση. Το κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει πολύ και για τον λόγο αυτό η νίκη, που θα ισοδυναμεί και με την πρόκριση, είναι μονόδρομος», για να προσθέσει: «Οι παίκτες έχουν προετοιμαστεί γι΄ αυτό το ματς κι έχοντας την ψυχολογία με το μέρος μας, μετά τις δύο σερί που κάναμε στο πρωτάθλημα, θα πάμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Οι αθλητές της ομάδας είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να φέρουν το θετικό αυτό αποτέλεσμα».  
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Το πρόγραμμα της α΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών έχει ως εξής:
Τετάρτη (20/1): Γήπ. Ερμούπολης, 18.00: Φοίνικας Σύρου–ΠΑΟΚ, Γήπ. Χαλκιοπούλειο, 19.00: Λαμία–Άρης, Γήπ. Καλαμαριάς, 19.00: Απόλλων Καλ.–Κηφισιά.
Πέμπτη (21/1): Γήπ. Πανελληνίου, 18.00 (ΕΤ1): Πανελλήνιος-ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: