Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Ο Πάβελ Ζαγκούμνι MVP της 15ης αγωνιστικής

Ο Πάβελ Ζαγκούμνι αναδείχθηκε MVP της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Βόλεϊ Α1 ΟΠΑΠ. Ο Πολωνός πασαδόρος του Παναθηναϊκού μπορεί να είχε μόνο 2 πόντους (1/1 επίθεση, 1 μπλοκ) στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού με 3-1, αλλά κατά γενική ομολογία κατηύθυνε με εξαιρετική μαεστρία το παιχνίδι της ομάδας του.
Ο ίδιος πάντως έδειξε να ξαφνιάζεται από την προσωπική του διάκριση.
«Αλήθεια; Είμαι πολύ χαρούμενος που σε ένα τόσο σημαντικό ματς αναδείχτηκα MVP. Για την ακρίβεια είναι διπλά χαρούμενος που αυτή η διάκριση για μένα ήρθε σε ένα τόσο σημαντικό ματς, σε ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό», είπε ο ‘Γκούμα' μιλώντας στο www.volleyleague.gr και συμπλήρωσε για το παιχνίδι και την ατμόσφαιρα του ντέρμπι.
«Για μένα ήταν ένα κανονικό παιχνίδι να και θεωρώ ότι όσο περνάει ο καιρός θα καταλαβαίνω ακόμη περισσότερο τη σημασία τέτοιων αγώνων. Προσωπικά μου αρέσει να παίζω μπροστά σε κόσμο και νομίζω ότι σε κανέναν αθλητή δεν αρέσει να παίζει σε άδειες κερκίδες. Από κει και πέρα το μόνο που μπορούσα να καταλάβω από τα συνθήματα ήταν τα ονόματα των συμπαικτών μου και του Παναθηναϊκού».
Τέλος, όσον αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και το ματς με την Γιαστρέμπσκι (όπου κρίνεται η πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ) ο Ζαγκούμνι τόνισε: «Είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι αφού τίποτα δεν έχει κριθεί στο πρωτάθλημα. Την Τετάρτη έχουμε ένα δύσκολο ματς και το μυαλό μας είναι εκεί. Η Γιαστρέμπσκι έχει βελτιωθεί αγωνιστικά και δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για εμάς, αν δεν παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Θέλουμε ένα σετ αλλά εμείς πάμε για τη νίκη για να είμαστε 100% σίγουροι ότι έχουμε πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση».
 
αναδημοσίευση από www.volleyleague.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: