Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008

Ο Νίκος Παπαδόπουλος νέος πρόεδρος της ΕΣΑΠ

Ο πρόεδρος του Α.Σ. ΑΡΗΣ Νίκος Παπαδόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΣΑΠ μετά τη γενική συνέλευση της διοργανώτριας αρχ'ης της Α1 ανδρών που πραγματοποίηθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο στο Ολυμπιακό Κέντρο της Αθήνας. Ο Νίκος Παπαδόπουλος έλαβε εννιά ψήφους έναντι τριών του έτερου υποψηφίου κ. Δημητρέλου.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως πρόεδρος της ΕΣΑΠ ο Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε: "Στόχος μας είναι η αναβάθμιση του επαγγελματικού βόλεϊ, η βελτίωση της εικόνας της Λίγκα, του πρωταθλήματος δείχνοντας ένα διαφορετικό πρόσωπο ως άθλημα, ως ένωση, ως ομάδες, αλλά και ως πρόσωπα όλοι μαζί. Μεγάλη ώθηση επρόκειτο να δοθεί στον εμπορικό τομέα".

Αμέσως μετά την εκλογή του Νίκου Παπαδόπουλο ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

"Με το παρόν δελτίου τύπου θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την εκλογή του Νίκου Παπαδόπουλου στη θέση του Προέδρου της Ε.Σ.Α.Π., ύστερα από τις εκλογικές διαδικασίες που έγιναν κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης (11/6/08).

Ο Πρόεδρος του συλλόγου μας εκλέχθηκε με ισχυρή πλειοψηφία, 9 ψήφων υπέρ και 3 κατά, και αυτό δείχνει την εμπιστοσύνη των υπόλοιπων μελών της λίγκας προς το πρόσωπό του.

Ως διοικητικό συμβούλιο είμαστε πεπεισμένοι ότι και από αυτή τη θέση ο Νίκος Παπαδόπουλος θα προσφέρει στο χώρο του βόλεϊ και θα φανεί αντάξιος των προσδοκιών όλων αυτών που του εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους."

Δεν υπάρχουν σχόλια: