Τετάρτη 18 Ιουνίου 2008

«Βολές» Σερνιότι κατά ΠΑΟ


Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Σερνιότι εξαπέλυσε επίθεση κατά της διοίκησης του Παναθηναϊκού για το πρόωρο «διαζύγιο». Ο Ιταλός δήλωσε ξαφνιασμένος από την απόφαση των «πράσινων» και ουσιαστικά πέταξε «καρφιά» κατά των ανθρώπων που βρίσκονται στο περιβάλλον του προέδρου του Ερασιτέχνη, Θανάση Γιαννακόπουλου.

«Ήρθα στην Ελλάδα την Πέμπτη και δούλευα εντατικά για το στήσιμο της νέας ομάδας του Παναθηναϊκού. Αν ήθελα να εκμεταλλευτώ, όπως με κατηγορούν, τον Παναθηναϊκό θα είχα υπογράψει και μετά θα πήγαινα διακοπές. Θα ήθελα όλα αυτά να τα πω στον ίδιο τον πρόεδρο Θανάση Γιαννακόπουλο αλλά δεν έχω τη δυνατότητα, ούτε και μου δόθηκε ποτέ το τηλέφωνο του για να επικοινωνώ μαζί του. Ελπίζω να του τα μεταφέρουν σωστά», είπε και συνέχισε:

«Για μένα δεν υπήρχε ζήτημα εμπιστοσύνης. Δεν είχε τεθεί εκ μέρους της διοίκησης του Παναθηναϊκού χρονικό περιθώριο, γι' αυτό και εξεπλάγην με την απόφαση της. Είναι λάθος να πιστεύουν ότι δεν έδειξα εμπιστοσύνη. Κάθε άλλο. Είχα σχεδιάσει τη νέα ομάδα».

Μάλιστα υποστήριξε πως είχε ήδη μιλήσει με τους Ντεπέστελε, Μάρσαλ, Σαβάνι και είχε έτοιμους για να υπογράψει τους Γκρανβορκά και Σαμουέλβο.
Υποστήριξε πως ήταν υπέρ της επιστροφής του Μπάεφ, ενώ τόνισε πως δεν θα είχε αντίρρηση στο ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Ντάντε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: