Σάββατο 14 Ιουνίου 2008

Ολυμπιακός: Ανανέωσαν Κουρνέτας, Τσέργας


Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Βασίλης Κουρνέτας και Σωτήρης Τσέργας, καθώς ανανεώθηκαν τα συμβόλαια συνεργασίας τους.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά που συνεχίζω στον Ολυμπιακό. Θεωρώ ότι και οι δύο πλευρές θέλαμε την ανανέωση της συνεργασίας μας και αυτό φάνηκε από τις πρώτες συναντήσεις μας και στην πράξη με την υπογραφή του νέου συμβολαίου. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι, τόσο η διοίκηση, όσο και ο προπονητής θέλανε να συνεχίσω στην ομάδα και πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα χτιστεί φέτος σε καλές βάσεις που θα του επιτρέψουν να πετύχει τον στόχο που έχουμε θέσει. Είναι πολύ σημαντικό, τόσο για μένα, όσο και για οποιονδήποτε αθλητή θα έλεγα, να του δείχνουν εμπιστοσύνη, άλλωστε οι σχέσεις μας δεν είναι μόνο επαγγελματικές. Τόσα χρόνια που είμαι στον Ολυμπιακό, νιώθω και είμαι κομμάτι της οικογένειας του Ολυμπιακού και κοινός μας στόχος είναι να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στην κορυφή. Προσωπικά θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε αυτό το στόχο», τόνισε ο Βασίλης Κουρνέτας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά του, ο Σωτήρης Τσέργας τόνισε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ανανέωσα και θα συνεχίσω για ακόμη έναν χρόνο στον Ολυμπιακό. Έγινε αυτό που ήθελα και πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι φέτος πιο δυνατή από την προηγούμενη σεζόν. Στόχος μας πάντα είναι το πρωτάθλημα, άλλωστε για τον Ολυμπιακό μιλάμε. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Εκείνο που χρειάζεται είναι να κάνουμε έργα στο γήπεδο για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: